Haberler

Ameliyatını Ses Kaydına Alan Hasta Duyduklarına İnanamadı

Güncelleme:

Amerika'da bir adam ameliyatı boyunca akıllı telefonunu ile doktorunun konuşmalarını kaydetti. Ameliyat sonrası ses kayıtlarını dinleyen hasta adam duyduklarına inanamadı.

Kuzey Virginia'da bir adam akıllı telefonunu kullanarak ameliyat boyunca doktorunun konuşmalarını kaydetti. Hasta adam evine gittiğinde ses kayıtlarını dinledi ve duyduklarına inanamadı. Doktoru kendisine 'gerizekalı' olarak hitap ediyor ve ameliyat boyunca hakaret ediyordu.

HASTASINA GERİZEKALI DİYOR

Amerika'nın Kuzey Virginia eyaletinde hasta bir adam medikal operasyon geçirdi. Ameliyatı boyunca bilinci kapalı olacak olan hastanın aklına ilginç bir fikir gelmişti. Operasyon boyunca akıllı telefonundan ses kaydı yapacak ve ameliyat boyunca konuşmaları sonrasında dinleyecekti. Hastalık süreci bittikten sonra iyileşen adam evine gitti ses kayıtlarını dinledi ve kulaklarına inanamadı. Anestezi uzmanı Tiffany M Ingham kendisine 'gerizekalı' olarak hitap ediyordu ve iğrenç hakaretlerde bulunuyordu.

CİNSEL ORGANINA BİLE HAKARET EDİYOR

Operasyon boyunca telefonun ses kaydı aldıklarından habersiz olan doktorlar anestezi uzmanının hakeretlerine hep birlikte gülüyorlar. Doktor Tiffany M Ingham hastasına kaba ve hakaret içeren yorumlar yapıyor devamlı dalga geçiyor. 'Yüzüne yumruk atmak istiyorum.', ' Bu adamın cinsel organı kesinlikle veremli.', 'Bu iğneyi koluna saplayacağım ve hayatın boyunca miden bulanacak.' 'Ebola virüslü cinsel organı var.', ' Bu adam frengi ( cinsel birleşmelerden bulaşan, sakat bir soyun yetişmesine neden olan hastalık) olabilir.Dokunmamak lazım.' . Bu cümlelerin hepsi anestezi uzmanına ait.

500.000 DOLARLIK PARA CEZASI

Ses kayıtlarının ortaya çıkmasından sonra hasta adam kendisine hakaret eden doktoruna dava açtı. Mahkeme işini kötüye kullanmasından dolayı doktora 500.000 dolarlık para cezası verdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Virginia Tiffany Yaşam Dünya Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (48)

cezaya bak, bize bak bir de:

Bu da bir şey mi??? Bizde terörist milletvekilleri cb nin, bb nin gözünün içine bakarak alenen millete olmadık laflar sayıyorlar yine de ceza almıyorlar. Bu para cezasını veren mahkeme bize de gelsin ve biraz bu işlere baksın. Parası neyse versinler.

23
87
yanıtYanıtla
SAVAS:

BİZDE OLSA TELEFONDA SES KAYDI YAPTIN DİYE O CEZA HASTAYA KESİLİRDİ :)

93
3
yanıtYanıtla
EJDER:

BİZDE OLSA USULSÜZ KAYİT YAPTIĞI İÇİN ADAM PARALELCİ DİYE HAPSE ATILIRDI. . .

86
8
yanıtYanıtla
mali maliMobil-IOS:

o bişeymi bizde millet çalıyo hemde ailece çalıyo ,Kur'an'la dalga geçiyo bide millet alkışlıyor ,,Haram olsun

64
26
yanıtYanıtla
hanzo:

BİZDE OLSA DOKTORDUR YAPAR DERLER YADA EN KÖTÜ TERBİYESİZ DOKTOR DERLER. BAK ADAM BİŞEY DEMİYO 500 BİNİ KESİYO ADALET BU OLSA GEREK

83
4
yanıtYanıtla
zuzimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Turkiye de olsa usulsuz dinleme deyip adami içeri atarlar miydi siz ce

65
3
yanıtYanıtla
omer:

mahkeme karari olmadan kayida alinmis evet hasta sucludur acilen tutuklanip iceri tikilmasi lazim. . . . . haaa turkiye degilmis tamam doktor yandi

46
14
yanıtYanıtla
Güney doğumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ameliyat odaları sesli kamera kaydı ile izlenmeli.

49
2
yanıtYanıtla
İNANDIRICI DEĞİL:

Ameliyathaneye girerken hasta çırılçıplak soyunur, vücudu tıraş edilir ve sadece yeşil ameliyat önlüğü ile ameliyata alınır. Ameliyat başlamadan da hasta tamamen anestezi etkisi ile uykuya dalmıştır, operasyon bittikten en az bir saat sonra uyanır. Ameliyat sırasında tamamen bilinçsiz haldeki hasta telefonu nereye koymuş da, kayıt alırken ameliyat ekibi fark etmemiş acaba. Sonra da ameliyattan sonra telefonunu nasıl alıp ameliyattan çıkmış ki. . .

43
0
yanıtYanıtla
Gönül:

Bizim ülkemizdede Ameliyathanede gecmis olsun niyetine nester, sargi bezi birakirlar. .

37
5
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title