Haberler

Almanya'daki evlerinin bahçesine göktaşı düşen Şahin ailesi zengin oldu

Güncelleme:

Almanya'nın Elmshorn Kenti'ndeki evlerinin bahçelerine 3.7 kiloluk göktaşı düşen Türk asıllı Şahin ailesi, bu parça için 200 bin Euro'luk (yaklaşık 4 milyon 300 bin TL) teklif aldı. Göktaşını bir kasada sakladıklarını belirten baba Mahmut Şahin, bu göktaşının şimdiye kadar Schleswig Holstein eyaletine düşen en büyük göktaşı olduğunu söyledi.

Almanya'nın Elmshorn kentinde yaşayan Şahin Ailesi filmlerde bile yaşanmayacak bir hikayeyle karşı karşıya. Heyecan ve sevinci bir arada yaşayan ailenin bahçesine 3.7 kilo ağırlığında bir göktaşı düşerken, değerinin ise tam 200 bin euro (yaklaşık 4 milyon 300 bin TL) olduğu ifade ediliyor.

Almanya'daki evlerinin bahçesine göktaşı düşen Şahin Ailesi zengin oldu

BAHÇEDE BÜYÜK BİR DELİK KEŞFETTİLER

Kahve içmek için bahçeye çıkan aile üyelerinin büyükçe bir delik keşfetmeleri sonrasında ortaya çıkan olayla ilgili konuşan baba Mahmut Şahin, "Ama kızlarım mıknatısla test yapılmasını istedi. Çünkü göktaşının, çarpmadan saatler sonra bile manyetik kaldığını biliyorlarmış. Normal kayalar ya da taşlar böyle olmuyor" ifadelerini kullandı.

Almanya'daki evlerinin bahçesine göktaşı düşen Şahin Ailesi zengin oldu

"GÖKTAŞINI BİR KASADA SAKLIYORUZ"

Almanya dışından çok sayıda teklif aldıklarını belirten Şahin, en yüksek teklifin ise 200 bin euro olduğunu belirtti. Göktaşını bir kasada sakladıklarını ve başkaları tarafından görünüp incelenmesinin de önemli olduğuna vurgu yapan Şahin uzmanlardan edindikleri bilgiye göre bu göktaşının şimdiye kadar Schleswig Holstein eyaletine düşen en büyük göktaşı olduğunu söyledi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Mahmut Şahin Schleswig Almanya Baba Dünya Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500

Yorumlar (12)

İbrahim Demirel:

Neden avrupaki insanların kazandığını Türk parasını vuruyorsunuz anlamıyorum. Ben 2500 euro alıyor, 1000 euro kira veriyorum. İyi o zaman madem Türk parasına vuruyoruz. ben aylık 1 1 daireme, 22 bin TL kira veriyorum.

257
147
yanıtYanıtla
Kemal Duran:

Bende burda 19.000 tl maaşla 12.000 kira veriyorum...benim elime kalanı sen euro dan hesaplayıver..hangimiz haklı

yanıt69
yanıt23
mahalle sakini:

Amaç bağcıyı dövmek, çünkü bağcı müslüman, bunlar İslam düşmanı, bunlarda akıl yok düşünmezler.

yanıt0
yanıt0
Julien Bisiklet ve Triatlon Akademisi:

Siz buraya gelin ,asgari ücreti 8500 TL ,kira 15000 tl

yanıt0
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Göktaşı benim bahçeme düşse, kafama düşerdi zengin oldu ama parayı göremeden öldü haberi olurdu.

363
8
yanıtYanıtla
Volkan Esen:

Yeyip icmeyi ayyasligi soyunmayı cagdaslık sanirsin demiraglarla ördük yurdu şarkı söylersin bir ilceden digerine demiraglarla gidemezsin .... heykelcileri bas taci edersin sanat sanirsin sinama tyatro ile uyuturlar ...simdide üşenmeden almanin masini heaaplarsin kendie kiyaslarsin cookkk beklerisin

76
180
yanıtYanıtla
Hasan Tahsin:

zengin mi? istanbuldan bir ev almiyor o para

150
32
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Istanbuldaki bir ev degeri ile paristen iki ev alirsin tek farki istanbuldaki ev deprem olmadan kendiliginden yikilir paristeki evler 100 sene sonra dokunulamaz degistirilemez müze olur fark bu

yanıt1
yanıt2
Orcun Yazicioglu:

Alamanci her zaman paragoz :D

87
49
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Yakında elinden alırlar iyi ifşaa ettiniz aferin :)))

22
14
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title