Haberler

Almanya'da Lösemili Çocuk ve Ailelerine Moral Günü

Almanya'nın Oberhausen kentinde 2001 yılından beri kanserli çocuklar ve ailelerine yönelik faaliyetler bulunan Umut Yolu Derneği, lösemi hastası çocuklar ve aileleri için bir moral günü düzenledi.

Almanya'nın Oberhausen kentinde 2001 yılından beri kanserli çocuklar ve ailelerine yönelik faaliyetler bulunan Umut Yolu Derneği, lösemi hastası çocuklar ve aileleri için bir  moral günü düzenledi.

Umut Yolu Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz şenliği, derneğin bahçesinde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Özlem Daudov'un yaptığı şenlikte, kanser hastası çocuklar ve aileleri, hastaneden ortamından uzak bir gün yaşadı.

Ayrıca Umut Yolu Derneği'ne üye olan vatandaşlar da, aileleriyle şenliğe katıldı. Bahçeye kurulan çeşitli oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlenirken, bazı çocuklarda yüzlerini boyatarak neşelendiler. Etkinlik için özel olarak gelen motor grupları hem gösteri yaparak, hemde motorların üzerine bindirerek çocukları sevindirdiler.

Oberhausen Belediye Başkanı Elia Albercht Mainz ve şehir idaresinden temsilcilerin katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven, "Geleneksel olarak düzenlediğimiz yaz eğlencesiyle, tedavi gereği sürekli hastane ortamında kalmak zorunda olan hasta çocuklar ve ailelerine, bir günde olsa moral vermek istedik. Hasta çocukları, her on dört günde bir hastanede ziyaret edip durumlarını takip ediyoruz. Derneğimize ve bu tür etkinliklerimize destek olan üyelerimize ve sponsorlarımıza, hasta çocuklar adına teşekkür ederim" dedi.

Bir selamlama konuşması yapan Oberhausen Belediye Başkanı Elia Albercht Mainz da, faaliyetlerinden dolayı Umut Yolu Derneği'ne teşekkür etti.

Umut Yolu Derneği yönetim kurulu tarafından, derneğin on beş ve on yıllığı doldurmuş üyelere, birer teşekkür belgesi verildi.

Etkinliğe destek olan sponsorlara da birer teşekkür belgesi taktim edilirken, Essen şehrinde bulunan Türk şirketi BEY GmbH'a adına belgeyi Hasibe Sayın, Başkan Aynur Çelikdöven'in elinden aldı.

Etkinlik daha sonra Filiz Özer Kara yönetimindeki Mavi Melekler Grubu'nun halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Etkinlikte ayrıca Umut Yolu Derneği yönetim kurulu üyeleri, derneği 2001 yılında kuran Aynur Çelikdöven ve eşi Sefai  Çelikdöven'e bir çiçekle teşekkür ettiler. (Fotoğraflı)

Görüntü dökümü

-çocukların doyasıya eğlenmesinden görüntüler

-Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven konuşma yaparken

-Üyelere ve sponsorlara teşekkür belgesi verilirken

-Derneğin kurucusu ve Başkanı Aynur Çelikdöven ve eşi Sefai  Çelikdöven'e teşekkür edilirken - Oberhausen

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Oberhausen Almanya Lösemi Dünya Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title