Haberler

ABD'nin diğer yüzü! Görüntüler zombi filmlerini aratmıyor

Güncelleme:

ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia şehrinde çekilen görüntüler, zombi filmlerini aratmadı. Bağımlıların pislik içindeki sokaklarda uyuşturucu kullandığı ve zombi gibi gezdiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.

ABD'nin Philadelphia şehrinde çekilen görüntüler ülkenin diğer yüzünü gözler önüne serdi. Sokakların pislik içinde olması, bağımlıların aleni bir şekilde uyuşturucu kullandığı görüntüler, zombi filmlerini aratmıyor.

DÜNYADAN HABERSİZLER

Güvenlik açısından da sıkıntıların olduğu bölgede, birçok kişi bu sokaklara girmekten korkuyor. Görüntülerde en dikkat çeken detaylar ise farklı tipte uyuşturucu madde kullananların halleri. Dünyadan habersiz dolaşan onlarca insan görüntülerde yer alıyor.

ÖLÜMLER ARTIYOR

ABD'de yaygınlaşan uyuşturucu madde kullanımından ölümler de her geçen gün artıyor. Aşırı doz kullanımından geçen yıl 93 bin kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Philadelphia Dünya Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

500

Yorumlar (11)

DODOK DODOK:

Muasır medeniyetin meyveleri bunlar, ha gayret biz de ulaşalım bu seviyelere; din, iman, ahlak bizim neyimize...

54
59
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

ulaşıldı,çöpten,pazar tezgahlarının altından meyve,sebze toplayanları görmüyormusunuz

yanıt46
yanıt37
İbrahim Demirel:

6 ay önce Türkiye de yaşıyordum herşey normal geliyordu. Almanyaya yerleştim şu anda Türkiyeye tatile geldim bizde hiç bir şey normal değilmiş bunu net şekilde gördüm. Diğer ülkeleri bilmem ama almanya mükemmel bir ülke. İnsanlar birbirine karşı çok saygılı ekonomi olarak zaten çok iyi.

60
51
yanıtYanıtla
Erkan Can:

Almanya mükemmel ülkeyse tatilinide orada yap Türkiyeye niye geldin

yanıt18
yanıt6
Ebru V:

Mümkünse geri gelmeyin . Ülkesini beğenmeyip laf eden herkes çıksın gitsin . Beğendiği heryerde yaşayabilir . Özgürsünüz . tatile de gelmeyin lütfen .

yanıt9
yanıt8
Bilir Kişi:

Uçuyor dedikleri ve rafet el romanın da dediği gibi, macera dolu amerika :) Dünya da nüfusa oranla en çok evsizin olduğu ülke, amerika birleşik devletleridir. Sosyal devlet olma yolundan hızla uzaklaşmakta olan amerika bu işte...

42
16
yanıtYanıtla
Mehmet Erkek:

gel bizim basmanede dolaş bu görüntüden daha beter anlar yaşarsın

45
6
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Bize yıllarca pandemi şeklinde film izlettiler ve gerçeği yaşadık. Şimdide sayısız zombi film i. Bakalım sonumuz nereye gidiyor

31
6
yanıtYanıtla
Demir Acer :

bunlar medeni ulke olduklari icin sokaklrdalar, biz ve bize benzer ulkelerde durum degisik degil aradaki fark gizlilik baskisi oldugu icin gun yuzune cikmiyor, milyonlarca uyusturucu muptelasi var ve malesef bu rakam her gun yuzerce artiyor.

19
5
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Her buyuk sehir evsiz ve uyusturucu bagimlilariyla dolu, geceleri cok tehlikeli

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title