Haberler

ABD-Meksika sınırında insanlık dramı! Terk edilmiş bebek bulundu

Güncelleme:

ABD'nin Meksika sınırındaki Texas eyaletine bağlı Rio Grande şehri yakınlarında, iki aylık bir bebek terk edilmiş halde bulundu.

ABD'nin Meksika sınırındaki Texas eyaletine bağlı Rio Grande şehri yakınlarında, iki aylık bir bebek terk edilmiş halde bulundu.

SINIRDA 2 AYLIK BEBEK BULUNDU

Meksika üzerinden ABD'ye geçmek isteyen binlerce düzensiz göçmenin akın ettiği ABD-Meksika sınırında insanlık dramı yaşandı. ABD polisi Gloria Chavez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Texas eyaletine bağlı Rio Grande şehri yakınlarında devriye polislerinin sınır bölgesinde terk edilmiş 2 aylık bir çocuk bulduğunu belirtti. Chavez paylaşımında, "Bu, çocukların insan kaçakçıları ve suç örgütleri tarafından her gün nasıl sömürüldüğünün tüyler ürpertici bir hatırlatıcısıdır" ifadelerini kullandı. Bebeğin fotoğrafını paylaşan Chavez, sağlık kontrolünden geçirildiğini belirtti.

İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Texas Kamu Güvenliği Departmanı görevlileri, Rio Grande'de 3 yaşında bir erkek çocuğunun cansız bedenini bulmuştu. Çocuk, ailesi ABD'ye geçebilmek için sınırdaki nehri geçmeye çalışırken akıntıya kapılmıştı. 13 Eylül'de ise Honduras'tan gelen 10 yaşındaki bir çocuğun sınırdaki nehirde boğulduğu açıklanmıştı. Ağustos ayında da 4 ve 12 yaşlarındaki 2 Honduraslı çocuk, Rio Grande'de kaçakçılar tarafından terk edilmiş halde bulunmuştu.

ABD'YE GEÇİŞTE REKOR

ABD'ye sığınmacı statüsü alabilme umuduyla Meksika üzerinden gelen düzensiz göçmenlerin sayısı, geçtiğimiz günlerde 142 bine ulaşarak rekor kırmıştı.

ABD-Meksika sınırında terk edilmiş bebek bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Bebek Rio Göçmenler Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title