Haberler

ABD'nin uyarısı dikkatleri bir anda bölgeye çevirdi: Türkiye operasyon başlatacak

Güncelleme:

ABD Erbil Başkonsolosluğu'nun resmi sitesinden yapılan Türkiye'yle ilgili açıklama, dikkatleri bir anda Suriye ve Irak'ın kuzeyine çevirdi. Açık kaynak raporlarına dayandırılarak yapılan açıklamada, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyi ve Kuzey Irak'ta operasyon başlatacağı iddia edilirken, ABD vatandaşları ise dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

ABD Erbil Başkonsolosluğu'nun resmi sitesinden yayımlanan açıklama, dikkatleri bir anda bölgeye çevirdi. Başkonsolosluğun açıklamasında, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyi ve Kuzey Irak'ta olası bir operasyon başlatacağı iddia edildi.

SURİYE'NİN KUZEYİ VE KUZEY IRAK'TA OLASI HAREKAT İDDİASI

ABD vatandaşlarının sınır bölgeleri ve kalabalıklardan uzak durmaları istenirken açıklamada şu ifadelere yer verildi: "ABD Erbil Başkonsolosluğu, önümüzdeki günlerde Suriye'nin kuzeyi ve Kuzey Irak'ta olası bir Türk askeri harekatına ilişkin güvenilir kaynaklı iddiaları raporladı. ABD hükümeti, ABD vatandaşlarına bu alanlardan uzak durmalarını şiddetle tavsiye etti."

ABD Başkonsolosluğu, vatandaşlarını 'Dikkatli olun' diyerek uyardı! Türkiye operasyona hazırlanıyor

ABD VATANDAŞLARI İÇİN 4 UYARI SIRALADILAR

Uyarıda ABD vatandaşlarının dikkat etmesi gereken noktalar şu şekilde sıralandı:

  • Sınır bölgelerinden kaçının.
  • Beklenmedik bir şekilde büyük toplantıların veya protestoların yakınındaysanız dikkatli olun.
  • Düşük bir profil tutun.
  • Güncellemeler için yerel medyayı izleyin.
Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Operasyon Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (4)

CUMA İNAN:

Her zaman olduğu gibi seçim öncesi vatanı müdafa altında askeri bir operasyon bu her seçim öncesi tekrarlanıyor vatanperverlik olmuş oluyor bir ay yığınak yaparız üç günde pyd ve pkk yı bitirir çıkarız her zaman olduğu gibi ??????

15
46
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

bu operasyonu tahmin etmek için prof olmaya gerek yok. saldırı ortada, yapan belli, yaptıran belli, geç bile kalındı. o bölgeye sağlam bir giriş yapıp haritadan silmek lazım.

38
10
yanıtYanıtla
Hüseyin Kaan:

Güya Abd vatandaşlarını uyarıyormuş biz de inandık

17
1
yanıtYanıtla
Fuat Pinar:

Teröristleri uyarıyor

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title