Haberler

18 Aylık Bebek, Nehre Uçan Araçtan 14 Saat Yüzüp Kurtuldu

Güncelleme:

ABD'de nehre yuvarlanan araçta yaşamını yitiren Lynn Groesbeck isimli kadının 18 aylık bebeği, kazadan 14 saat sonra su üzerinde yüzerken bulundu.

ABD'nin Utah eyaletinde nehre düşen arabanın içindeki 18 aylık bebek, kazadan 14 saat sonra kurtarıldı. Bebeğin 25 yaşındaki annesinin kazada yaşamını yitirdiği ifade edilirken, küçük kızın bir balıkçı tarafından aracın içinde yüzerken bulunduğu kaydedildi.

SU ÜZERİNDE YÜZERKEN BULUNDU

ABD'de Nehre yuvarlanan araçta mahsur kalan 18 aylık bebek, kazadan 14 saat sonra bulundu. Yetkililer, küçük kızın bir balıkçı tarafından arabanın içinde oto koltuğuna bağlı olarak su üzerinde yüzerken bulunduğunu açıkladı. Salt Lake City'deki hastanede tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. ​

SUYA GİREN POLİSLER HASTANELİK OLDU

Küçük kızı arabadan çıkarmak için buz gibi nehre giren üç polisle dört itfaiye erinin hipotermi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

ANNENİN CESEDİ KOLTUKTA BULUNDU

Bebeğin 25 yaşındaki annesi Lynn Groesbeck'in kazada yaşamını yitirdiği ve cesedinin sürücü koltuğunda bulunduğu kaydedildi.

Groesbeck'in gece geç saatlerde aşırı hız nedeniyle bariyerlere çarparak aracının kontrolünü kaybettiği tahmin ediliyor.



Kaynak: Haberler.Com / Dünya

William Lynn Bebek Yaşam Dünya Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

İlahiyat Fakültesi'nde mide bulandıran olay! Tuvalette köpeği istismar ederken öğrencilere suçüstü yakalandı

İlahiyat Fakültesi'nde mide bulandıran olay! Tuvalette köpeği istismar ederken öğrencilere suçüstü yakalandı

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

500

Yorumlar (37)

Hayalet, sihir, vs. yok:

Bilimsel düşünemeyen basit beyinli ilkel insanlar 10 binlerce yıldır farklı dinlerde de olsa hep büyü sihir, mucize ile gök gürültüsünden, hastalığa herşeyi doğaüstü güçlere atfettikleri için. Hiç kıçlarını kaldırıp bilimsel akılcı açıklamalar getirememişler sonuçta da bilimsel açıklama getiren milletlerin gerisinde kalmışlardır. Bebek suya hiç değmemiş. BİTTİ. AHA AÇIKLADIM MUCİZENİZİ. . . .

56
4
yanıtYanıtla
ssmobilWeb@haberler.com:

Öldürmeyen Allah öldürmüyor iste

40
1
yanıtYanıtla
öldürmeyen allah:

öldürmeyen allah niye 2 milyon ıraklıyı 2 bin filistinliyi binbir çeşit acıyla öldürüyor da, sarışın amerikalı bebği kurtarıyo, araba ters dönmüş bebek alçak nehirde suya hiç değmemiş ve sabah balıkçı bulmuş. mucize falan yok. inanmayanlar her beraber dua etsinler karabükspor şampiyon olsun diye, eğer olursa ben de inanıcam

17
15
yanıtYanıtla
hayatın manası yok:

mucize falan yok evrende, anlamsız bir kaza işte. annesini öldür bebeğe cehennemi yaşat 14 saat sonra da tesadüfen kurtar, bu mu mucize.

1
25
yanıtYanıtla
RABBİMİZİN GÜCÜ HER ŞEYE KÄDİRDİR:

SUBHANALLAH

23
0
yanıtYanıtla
oktay adanaMobil-ANDROID:

ben ecele inanmıyorum ya miliyon larca müslüman toplu ölümlerde ölüyo da neden batıda toplu ölüm yok savaşyok acama müslümanların mı eceli geldi bitek :)

5
18
yanıtYanıtla
KayserilimobilWeb@haberler.com:

Kuzum yaaa daha melek o gavurlar görsunde imana gelsin işte daha bilimsel açıklama yapmaya calismasinlar

19
3
yanıtYanıtla
HaydaaMobil-IOS:

Hahahahah cahiller hemen allah a bağlamış lan ahahah İşte bu yüzden ak parti başta iyi ki bu ülkede yaşamıyorum pis yobazlar sizi

5
17
yanıtYanıtla
adımı napcan:

Öldürmeyen Allah öldürmüyor olabilir ama Allah deyince hemen aklınıza isam gelmesin Allah( Yani yaratıcı) ayrı islam yada hirisitiyanlık herneyse uydurulkumuş dinler ayrı konulardır. Şahsen ististasız Tüm dinlerin insanlar tarafındsan uydurulmuş yada umud edilmiş olgulardır. Benim fikrimce Tanrı bizlerle asla iletişime geçmez o yaratır ve kendi kulvarında bizse başka bir kulvardayız biz kendimizi bu kadar önemsememizde zaten biraz abeş oysa doğada doğal selektion işleri her saniye gerçekleşip duruyor etyrafınıza bakınız göreceksiniz.

0
22
yanıtYanıtla
GsLiMobil-ANDROID:

ataistler basmis burayi

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title