Haberler

Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası'na Doğru

Bayan Milli Takımı hazırlıklarını İzmir'de sürdürdü Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen, milli sporcularla bir araya geldi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Çin'in Nanning kentinde, 3-12 Ekim tarihlerinde yapılacak Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası'na İzmir'de hazırlanan bayan milli takımı sporcularıyla bir araya geldi.

Bolu ve İzmir'de dönüşümlü olarak yapılan kamplarda çalışmalarını sürdüren milli takım sporcularını ziyaret eden Çelen, burada yaptığı açıklamada, Dünya Ritmik Şampiyonası'nın bitiminde, Çin'deki Artistik Dünya Şampiyonası'na katılacak sporcuların başarısı için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda, 21-28 Eylül tarihlerinde, Dünya Ritmik Cimnastik Şampiyonası esnasında kullanılacak antrenman salonunu inşaatında da incelemelerde bulunan Çelen, salonun ağustos ayı bitmeden tamamlanması için çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Çin Halk Cumhuriyeti Suat Çelen Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title