Haberler

Kurt Seyit ve Şura Dizisi Bitiyor mu?

Güncelleme:

Star TV ekranlarının gözde dizisi 'Kurt Seyit ve Şura'nın her an bitirilebileceği konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin reyting kurbanı olacağı öne sürülüyordu. Söylentiler karşısında yapımcı şirket Ay Yapım sessizliğini korurken ünlü oyuncunun ağabeyi Cem Tatlıtuğ, iddiaları yalanladı.

"EN AZ İKİ YIL DEVAM EDECEK"

Cihangir'de arkadaşıyla sohbet ederken görüntülenen Tatlıtuğ, "O dizi en az iki yıl devam edecek. Bazı güdümlü insanlar 'Kıvanç'ı nasıl yeriz?' diye çırpınıp duruyor. Herkes kendi işine baksın" dedi

Kaynak: Haberler.Com / Dizi

Farah Zeynep Abdullah Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Star Dizi Medya Haberler

500

Yorumlar (13)

kaldırılmalıherzaman2006@hotmail.com:

nerde salak sapık diziler var hepsi türkiyede ahlak bırakmamak için daha neler yapacaklar bu ve bu gibi dizilerin hepsının kaldırılması lazım lakın bu gıbı diziler aile dızılerı değildir ailelerle izlenecek dizi değildir

21
6
yanıtYanıtla
Erolerol0161@googlemail.com:

hosuna gitmiyorsa baska dizi izle senin izlediklerini belki baskalari izlemek istemez öyle degilmi?

yanıt0
yanıt0
Ferhatmaske@windowslive.com:

Hayatımda bu kadar boş dizi görmedim, olay yok kurgu yok var olan tek şey güzel kostümler o kadar

22
1
yanıtYanıtla
FATİHFBfatihparmaklar@gmail.com:

KIVANCIN OYUNCULUGUNA DİCEK BİŞEY YOKTA SENARYO YOK TUTMAZ BU DİZİ NERDE O KUZEY GUNEY

18
1
yanıtYanıtla
Mustafa yelkencioğlubabyface-54@hotmail.com:

Hayatımda ızledıgım en sıkıcı dizilerden biri,ilk gösterımlerde of tmm dedım sımdı görünce kapatıyorum

15
1
yanıtYanıtla
umut taşcıuranyum34@hotmail.com:

İsabetli olur özellikle genç kızların bu gibi saçmalıklarla meşgul olması üzücü

14
0
yanıtYanıtla
Mustafamstf_alin@hotmail.com:

ilk bölümden tutmayacağı çok belliydi. sırf kıvanç için izliyorsa bir grup izliyordur. 2 yıl demiş ama bu yılı zor çıkarır. Boş bir dizi. Bir kere ilk bölümden birbirlerine deli gibi aşık olmaları bile çok hızlı olmuş..

14
0
yanıtYanıtla
h.evrendurmazh.evrendurmaz@msn.com:

Benim tüm kız arkadaşlarım kıvançın tüm dizilerini izlerler ama onlar bile bu diziye bakmıyor, Şahsen ben bile fragmanları görünce 1 2 bölüz izledim ve tek gördüğüm içi boş bir dizi olduğuydu ve asla ama asla bu seneyi göremez bu dizi.

11
2
yanıtYanıtla
roserose_34@outlook.com:

Banellll. Bu senaryoyu yazann adam rusya , kırım sorununu bilmiyormu acaba. Abi adamlar sorunlarla çalkalanırken sen gitmiş üç beş kişiyle onların savaş hikayesini anlatmaya çalışıyorsun. Bu ne perhis bune lahana turşusu. Zaten kırım türkleriyle rusya arasında belilrsizlik var. Bu tarz bir konuyla dizi çekmek malesef fiyasko. Kostüme harcadığınız parayı konuya ve oyuncuya harsasaydınız keşke. Savaş sahneleri 5 10 kişiyle olmuyor. Muhteşem yüzyılın savaş sahnelerini hiç bir şeye değişmem. Ne bu ya uyduruktan teyyare.

10
3
yanıtYanıtla
esma y.essicil@mynet.com:

alınan kaynak kıvanc beyin abisi düşünün biteceği bilse dahi bitecek diyebilir mi kıvanç tatlıtuğ'a yakısmamıs basıt kalmıs bır dızı olmus gerek konu gerek kurgu bağlayamadı diz kendine beni..

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title