Haberler

Diyanet İşleri Başkanı'na 1 Milyonluk Makam Aracı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni makam aracından sonra Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in makam aracı da dikkat çekti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in kullanması için yeni bir makam aracı alındı. Diyanet Vakfı'nın bütçesinden karışılanan araç için 1 milyon lira ödendi.

BAŞKAN'IN TERCİHİ MERCEDES

Mehmet Görmez'in tercihi Mercedes S500 oldu. Araç yüksek lüks sınıf olması ve geniş donanım seçenekleri ile dikkat çekiyor.

ARACIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Araç V8 4663 cm³ motora sahip. 455 beygir ve 7 ileri oomatik şanzıman. 4.8 saniyede 0'dan 100 kilometreye çıkıyor. Azami hızı 250 km/h.

YAKIT TÜKETİMİ

Araç 100 kilometrde ortalama 9,1 - 9,6 litre yakıt tüketiyor.

DONANIM PAKETLERİ

Mercedes S 500 geniş bir donanım paketi yelpazesi sunuyor. Onlardan bazıları şunlar.

Isıtmalı direksiyon simidi,
Ön koltuklar için koltuk ısıtma PLUS
Isıtmalı ön kol dayanağı
Isıtmalı arka kol dayanağı
Geri görüş kamerası, dinamik yönlendirme çizgileri ile
Ön camda sanal gösterge paneli
360° kamera sistemi
Alarm sistemi


Gece Görüş Yardımcısı PLUS
Alarm için iç mekan denetimi
Hands-free-access, eller serbest bagaj açma fonksiyonu
Isıtmalı MAGIC VISION CONTROL cam yıkama sistemi
KEYLESS-GO
Burmester 3D surround ses sistemi
6'lı DVD değiştirici ve DVD oynatıcı
COMAND için uzaktan kumanda

Elektrikli ayarlanabilen ve hafızalı arka koltuklar
Arka koltuk hafıza paketi

EASY ADJUST konforlu ön koltuk başlıkları
Şöförlü kullanım konumlu ön yolcu koltuğu
Aydınlatmalı kapı eşik panelleri
Elektrikli ayarlanabilen ve hafızalı arka koltuklar
Isıtmalı ve Havalandırmalı Arka Koltuklar
Ergonomik arka koltuklar
Arka koltuk eğlence sistemi

BAŞKA ARAÇLARDA ALINDI

Vakıf ayrıca genel müdürler için 14 adet Toyota marka, teşkilat için de 16 adet ticari minibüs satın aldı. Genel müdürler daha önce makam aracı olarak Ford Focus ile Renault Fluence kullanıyordu.

TELEVİZYON VE RADYONUN MAAŞI VAKIFDAN

Diyanet TV ve Diyanet Radyosu'nda çalışan 100 personelin maaşlarını da Diyanet Vakfı karşılıyor.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmet Görmez Mercedes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (305)

neden:

Bunlar, halkın parası ile alınıyor. neden halka sorulmaz be gardaşım? Şimdi haksızlık desem, hemen ''kominist'', deyip beni dinden afaroz edecekler.

59
1
yanıtYanıtla
Son OsmanlimobilWeb@haberler.com:

Bizim din adamlarimiz, diger din adamlarindan dahami degersizki, Onlar bindiginde de, vay be adamlar din adamlarina ne deger veriyor diyorsunuzda, bizim din adamlarimiz bindiginde, hasedinizden catliyorsunuz. Bütün islam dünyasinin lider devletinin hocasina bu az bile. Peygamber efendimiz SAV ne buyuruyor. Müslümana karsi mütevazi düsmanina karsi heybetli ol. Onlar kendilerini degil Koskoca TÜRKIYE CUMHURIYETINI temsil ediyorlar. Ne yani eseklemi gezsin

18
26
yanıtYanıtla
normal olsun:

Ya Avrupada bazı Cumhurbaşkanları, metro''ya biniyor. Adamların ülkesinde aç insan yok. Bizim toplumun yarısı aç. evine et alamıyor. Bu ne gösteriş. tamam mütevazi bir araba alınsın. mesela, 80, 000 tl. . . öyle milyon ne ya. . . Allahtan korkun, Allahtan. .

37
3
yanıtYanıtla
AK KADIN:

OOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HELALİ HOŞ OLSUNNNNNN GÜLE GÜLE BİNSİN İNŞALLLAH, KISKANANLAR DA ÇATIRRR ÇATIRRTT ÇATLASIN.

4
35
yanıtYanıtla
iki yüzlüler:

Bir taraftan Atatürke laf sokacaksınız, yok milleti cahil, dinsiz bıraktı diye. Osmanlıcayı getirecez diye hava atacaksınız. Diğer taraftan onun kurduğu Diyanetten vazgeçemeyeceksiniz. Çünkü cuma hutbeleri serbest bırakılırsa bir ayda çökersiniz. o yüzden Atatürkün yaptığı şeylerin işinize gelene ses çıkarmayın, işinize gelmeyeni yıkıp atın. Siz nasıl bir insansınız

37
1
yanıtYanıtla
TATAR-1:

Keşke 2 ay önce alsalardı. Diyanet işleri başkanı Ermenek de madencinin yırtık ayakkabılı babasının yanına cenaze namazı kıldırmaya s500 Mercedes ile giderdi. . .

36
1
yanıtYanıtla
Mustafa ARSLAN BBP:

Malda yalan , mülk yalan bu dünyada birazda siz oyalanın. PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINA GÖZ ATIN. Günümüzdeki müslümanların yaşantısına bakın. RABBİMİN EMRİ EMROLDUĞUNUZ GİBİ DOSTDOĞRU OLUN EMRİ bizlere neyi hatırlatıyor. HUZURU MAHŞERDE BULUŞMAK ÜZERE. İLMİYLE AMEL ETMEYENLERİN VAY HALİNE.

34
2
yanıtYanıtla
ali:

Demekki bunca yil hic ders almamissin birde hocasin topragin alti hic aklina gelmiyormu her halde unuttun kul hakki diye bir sey var .

31
2
yanıtYanıtla
ALİ:

DİYANET MİYANET DERKEN GÖTÜRÜYOR FAZLA LÜKS İSRAF DEĞİL Mİ PAPADA CLİO YA BİNİYOR O YÜZDEN ADAM OLMUYOR BU ÜLKE. .

31
1
yanıtYanıtla
HASAN KAYA:

bundan sonra diyanet vakfına kuruş yok. . verdiğim paralarda haram zıkkım olsun. .

31
1
yanıtYanıtla
Tüm 305 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title