Haberler

Derbiyi İzleyen Ailenin Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izleyen bir ailenin ortaya çıkan görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Süper Lig'de olaylı biten maçta Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 90+1'de Sow'un golüyle 1-0 mağlup etti ve zirve yarışında "ben de varım" dedi.

TIK REKORU KIRIYOR

Tüm Türkiye'nin nefesini tutup izlediği maçta sarı-lacivertliler son dakika golüyle büyük bir sevinç yaşarken Beşiktaşlılar ise adeta yıkıldı. Özellikle bir görüntü var ki sosyal medyada tık rekoru kırıyor ve dilden dile dolanıyor.

SON DAKİKA GOLÜ YIKTI

Kaçan gol pozisyonlarında yerlerinde duramayan ve şekilden şekile giren aile fertleri, Sow'un son dakika attığı gol sonrası kendisini yere bıraktı ve büyük bir şok yaşadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Moussa Sow Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (23)

Misafir Mobil-IOS:

Göbeğini kaşıyo. Tam bir Öküz Maç izlemeye Bak

7
13
yanıtYanıtla
OYUN VE EGLENCELERIN FAYDASI YOKTUR,,,,,:

Eskiden dünyanin gündemini osmanlilar ve imanli ecdadimiz belirlerdi, , ve bütün dünya onunla mesgul olurdu, , ancak 1923 den sonra dünyanin gündemini batiya kaptirdik, , amarikaya ve israile kaptirdik, , gündemi onlar belirliyor bizde onlara tabii oluyoruz, , bir bakima oyunlarla eglencelerle uyutulduk, haalaa uykumuzdan uyanamadik, , ,

10
6
yanıtYanıtla
ersan:

o degilde nası oyduk:):)

7
4
yanıtYanıtla
mucjMobil-ANDROID:

MEMLEKETTE NE ÖKÜZLER VARYA

6
4
yanıtYanıtla
elifMobil-ANDROID:

bizi bu duruma getiriyorlar iste

9
1
yanıtYanıtla
ssssss:

kadın çıplakmı oturuyor ? :))

3
7
yanıtYanıtla
freedom_58:

DERBİ İZLEYECEĞİNE YATSI NAMAZI KILSAYDINIZ YA SIĞIR SÜRÜLERİ.

3
7
yanıtYanıtla
serkanMobil-ANDROID:

bu ne be!fenomen olmak için sahte davranışlar... yersenn

5
3
yanıtYanıtla
Silopideki BozkurtMobil-IOS:

Gülmese de yüzümüz BEŞİKT@Ş son sözümüz

5
3
yanıtYanıtla
nereye boyleMobil-ANDROID:

terbiyesizler. herkese laf etmek bu kadar basit sizin icin. cnku siz basitsiniz.!!! kaşısın göbeğini sizene!!! siz hic burnunuzu yorgan altndan kasımadınız mı!!! adam evinde göbeğini kaşıyo siz dışarda şeyinizi utanmadan!!!!

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title