Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balmumu Heykeli Yapıldı

Güncelleme:

Samsun'da belediye tarafından yaptırılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın balmumu heykeli sergilendi. Heykelin pek de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzemediği dikkat çekti.

Samsun tanıtım günleri, Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Tanıtım Günleri'nin açılış programına katıldı. İlkadım Belediyesi'nin stantında, belediye tarafından yaptırılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balmumu heykeli sergilendi.

Balmumu heykelin pek de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzemediği dikkat çekti.

Kılıç, törende yaptığı konuşmada, daha önce 'da dahil olmak üzere 'nin farklı illerindegünlerinin yapıldığını belirterek, böylece 'daki eksikliği de giderdiklerini söyledi.

'nin temellerinin 'da atıldığına dikkati çeken Kılıç,'ün 'dan yola çıkarak 'nin bağımsızlık meşalesini yaktığını ifade etti.

''ERDOĞAN SEÇİM KAMPANYASINA 'DAN BAŞLADI''

Kılıç, halkın oyuyla seçilen ilkolanErdoğan'ın seçim kampanyasına 'dan başladığına işaret ederek, "Dolayısıyla , ilklerin şehri. 'in incisi olan , 'nin de sayılı illeri arasında yerini alacaktır" diye konuştu.

'un belediyecilik anlamında çok farklı noktalara geldiğini vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti:

"Samsun, koordineli bir şekilde yürütülecek çalışmalarla çok daha üst seviyelere götüreceğimiz bir ilimiz olacak. Son yapılan genel seçimlerde gerçekten büyük bir başarı sağlayan 'nin, büyük belediyecilik hizmetleriyle 'u çok farklı noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Gerçekten büyük projelerin atılımların yapıldığı bir il Samsun. Mevcut belediye başkanımız her türlü altyapı çalışmalarına büyük bir ivme kazandırdı. Son kararnameyle 'a atanan Valimiz de 'da çok güzel izler bıraktı. Kendisi aynı başarıyı 'da da gösterecektir."

" çok yakın zamanda bugün olduğundan daha büyük yerlere gelecek" diyen , "Her zaman gelecekte turizmde, sanayide, hizmet sektöründe 'u nasıl daha fazla kalkındırabilirizin, yurt dışından yatırımları nasıl çekebilirizin uğraşı içindeyiz. Özellikle 'in kıyılarında 'a komşu olan illerden kentimize daha fazla yatırımı nasıl getirebilirizin çalışmalarını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

, yurt dışı ziyaretlerinde her zaman bir arada oldukları temsilcilere, 'ye geldiklerinde 'u da programlarına almaları ümidiyle kenti tanıtan hediyeler takdim ettikleri bildirdi.

'un otelcilik noktasında kabuk değiştirdiğinin altını çizen Kılıç, konuşmasını şöyle tamamladı: "Bundan dolayı da biz uluslararası organizasyonları 'a getirip, bu noktadaki çalışmalarımızı hızlandıracağız. Birlik ve beraberlik içinde yapamayacağımız hiçbir konu yoktur. İmkanımız, gücümüz, vizyonumuz var. Ben buna gönülden inanıyorum ama beraber çalışacağız, kol kola vereceğiz, nerede sıkıntı görüyorsak bir birimizi destekleyeceğiz. Vatandaşımızla kol kola çok daha güzel günlere gideceğimize canı gönülden inanıyorum."

BALMUMUNDAN ERDOĞAN HEYKELİ

konuşmasın ardındanOlgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan Osmanlı dönemi izlerini taşıyan kostümlerin tanıtımı veBüyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisini izledi. Yöresel ürünlerin yer aldığı stantları da gezen , İlkadım Belediyesi'nin yaptırdığı Erdoğan'ın balmumu heykelinin yanında fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan İlkadım Belediyesi Akif Çağatay Kılıç Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title