Haberler

    Cristiano Ronaldo: O An İçimden Bağırmak Geldi

    2014 yılının en iyi futbolcusu seçilen Cristiano Ronaldo, sıcağı sıcağına duygularını Türk gazeteci Yasemin Pelosi'ye dile getirdi.

    FIFA tarafından yılın en iyi futbolcusuna verilen Altın Top Ödülü’nü üst üste 2. kez kazanan Real Madrid’in Portekizli forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo, bu onura en az 3 kez layık görülen 5. futbolcu oldu.

    Geceye Irina Shayk yerine oğlu ile birlikte gelen Ronaldo ödül sonrası sıcağı sıcağına Milliyet’in sorularını yanıtladı. Unutulmaz bir yılı geride bıraktığını ancak Dünya’nın en iyisi olmak için bugünkünden daha fazla çalışması gerektiğini vurgulayan Portekizli yıldız, hâlâ geliştirmesi gereken noktalar olduğunu vurguladı.

    Öncellikle ödül için tebrik ederiz. Yine kazanmayı bekliyor muydun?


    "Evet bekliyordum, sürekli ‘ben alırım’ diyordum. Bu sene kendime inanılmaz güveniyordum. Hiçbir zaman ‘ödül başkasına gider’ diye düşünmedim.”

    Ödülü aldıktan sonra inanılmaz bir ses çıkardın. Neydi bu?


    "Konuşmamı tamamladım. Ardından içimden o an öylesine bağırmak geldi. Ben de bağırdım. Evet ilginç ve garip oldu ama, yaptım. İnanılmaz mutluyum. Belki de sevincimi böyle dışarıya yansıttım.”

    Geçtiğimiz sezon 61 gol attın. Senin için en özel olanı hangisiydi?


    "Ben hiçbir zaman gollerimi birbirinden ayırmam. Hepsi özeldi. Artık yeni gollerime bakacağım.”

    Geceye oğlunla katıldın. Kız arkadaşın Irina yoktu. Her şey yolunda mı?


    "Evet her şey yolunda. Irina’nın çekimleri olduğu için gelemedi. Yani anlayacağınız ayrılmadık.”

    Bir Türk gazeteci olarak sana Arda Turan’ı sormak istiyorum. Geçen sezon Atletico Madrid şampiyon oldu. Arda Turan hakkında ne düşünüyorsun?


    "Arda çok iyi futbolcu. Atletico Madrid’te kendini daha da geliştirdi. Zaten kendisi aynı zamanda komşum. Aynı yerde oturuyoruz.”

    Arda bir röportajında ‘Ronaldo inanılmaz bir futbolcu. Bir keresinde onunla oynarken çarpıştık. İnanılmaz sert ve yapılı. Her tarafı kas’ demişti.


    (Gülerek) Benimle çarpışan bir bocalıyor. Sanki nereye çarptım der gibi... Yediklerime çok dikkat ediyorum. Yağ oranım çok iyi. İyi vücudum olduğunu genellikle bütün futbolcu arkadaşlarım söylüyor. Özel yaşantımda alkol kesinlikle kullanmıyorum. Bu da çok önemli bir faktör sağlıklı bir vücudun olmasında...”

    Türkiye’de seni seven çok hayranın var. Bir sey söylemek ister misin?


    "Herkese çok teşekkür ederim.”

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Irina Shayk Real Madrid Milliyet Spor Haberler

    Ordu'da sel! Sulara kapılan 1 kişi hayatını kaybetti

    Ordu'da sel! Sulara kapılan 1 kişi hayatını kaybetti

    CHP lideri Özel: Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız

    CHP lideri Özel: Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız

    Almanlar Ferdi'ye bayıldı: Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu

    Almanlar Ferdi'ye bayıldı: Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu

    Bakmadan Geçme

    Profesyonel boksta hangi sıklette mücadele eden boksör daha ağırdır? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Hangisi Nobel ödülünü kazanan kadın sayısı en fazladır? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Islahat Fermanı hangi padişah zamanında ilan edilmiştir. Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Paris'e ilk kez gelen turistlerin yaşadığı hayal kırıklığı sonucu baş dönmesi görülen, Paris Sendromu adı verilen durumdan en çok hangi ülkeden gelen? Bir yüzücü 25 metrelik havuzda kısa kulvar 200 metre bir yüzme yarışında toplam kaç kez"dönüş" yapar? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Yönetmenliğini Zeki Demirkubuz'un yaptığı hangi adda bir film yoktur? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Jules Verne'nin "Seksen Günde Devrialem" adlı romanı hangi iki karakterin serüvenini anlatır? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Bugün maç var mı EURO 2024? MasterChef Mehmet Akif kimdir? 2024 MasterChef Rize Çayelili yarışmacı Mehmet Akif kaç yaşında, nereli, elendi mi geçti mi? Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Muğla'da deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Türkiye elendi mi EURO 2024? Murat Gevrek kimdir? Murat Gevrek Barış Alper Yılmaz'a ne dedi Bugün EURO 2024 maçı yok mu, 7 Temmuz Pazar TRT neden maç yok? MasterChef CANLI izle! 2024 TV8 MasterChef yeni bölüm HD Canlı izleme linki var mı? Aile Hükümeti filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Aile Hükümeti filmi ne zaman, nerede çekildi?
    Olaylı Van konserinde Cem Adrian'ın yüzüne şişe fırlattılar! Tepkisi takdire şayan

    Olaylı Van konserinde Cem Adrian'ın yüzüne şişe fırlattılar! Tepkisi takdire şayan

    500

    Yorumlar (2)

    mehmet kahyaMobil-ANDROID:

    Bu röportajın gerçek olduğuna inanmıyorum.ronaldonun yorumları Bizden biri gibi konuşmuş...

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Karamazof:

    Tüüüp diye bağırdığı bu sevincini Yıldırım Demirören''e adamış.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title