Haberler

CHP Antalya İl Örgütü Demre'yi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (chp) Antalya Milletvekili Osman Kaptan, 'Evet Derseniz Türkiye Uçuruma Düşecek; Hayır Derseniz, Tayyip Erdoğan Kendine Çekidüzen Verecek' Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Osman Kaptan, 'Evet derseniz Türkiye uçuruma düşecek; hayır derseniz, tayyip erdoğan kendine çekidüzen verecek' dedi.

CHP İl Başkanı Özer Ülken, CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Akın, İl Genel Meclisi Grup Sözcüsü İlhan Buğdaycı, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Cephaneci, Erdal Küsken, Abdullah Demir, Gülay Bolatan, Erol Bozca, Mustafa Çetinkaya, Mustafa Durna, eski ile yöneticileri Levent Kıldır, İbrahim Kurt'un da bulunduğu kalabalık bir ekiple Demre'yi ziyaret ettiler.

CHP Heyeti, İlçe Başkanlığı'nda CHP İlçe Başkanı Zühra Doğan, Demre CHP İlçe yöneticileri, Demre'ye bağlı Davazlar, Yavu, Gürses, Çevreli, Köşkerler, Belören, Çağman Köyü muhtarları ve partililerinden katıldığı bir toplantı yaptılar.

Toplantıda konuşan Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Antalya İl Genel Meclisi olarak 2001 yılının programlarını yapmaya başladıklarını bildirdi. Yapacakları yatırımlarda Demre'ye büyük önem verdiklerini belirten Arı, 'Köşkerler Köyü köprüsünü, Köşkerler Köyü ve Çevreli Köyü İlköğretim Okullarını mutlaka yapacağız. Asfaltsız kalan bölgeleri asfaltlayacağız. Dirgenler-Dere yolu mutlaka asfalt olacak. Lütfen bize tarımda üretimi artıracak sulama projeleri getirin'dedi.

12 Eylülde gerçekleşecek referandumda iki yol olduğunu vurgulayan CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan, 'Evet derseniz Türkiye uçuruma düşecek; hayır derseniz, Tayyip Erdoğan kendine çeki düzen verecek' diye konuştu.

AK Parti'nin tek amacının yargıyı ele geçirmek olduğunu söyleyen Kaptan, 'Başbakan diyordu ya, 'Benim valim, benim kaymakamım.' Yargıyı ele geçirdikleri zaman 'benim hakimim, benim savcım' diyecek. Vali ve kaymakamlara buzdolabı, kömür dağıttırıyorlardı. Hakim ve savcılara da kendi adaletlerini dağıttıracaklar' diye konuştu.

Köyde devleti temsil edenin muhtarlar olduğunu belirten Kaptan, 'CHP iktidarında muhtarlara sahip çıkacağız. Onların özlük haklarını düzenleyeceğiz'dedi.

Toplantıda 12 Eylül Anayasası'nın 80'e yakın maddesinin daha önce değiştiğinin altını çizen CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken ise, şunları söyledi:

'Yapılan bu değişiklerin tamamı, mecliste bulunan partilerin ortak mutabakatı ile yapıldı. Bu kez bir dayatma var. Bu dayatmada evet deyin, özgürlüğünüz gelsin diyorlar. Kime özgürlük gelecek biliyor musunuz ? Yolsuzluk yapanlara, Deniz Feneri Davası'nda yapılan yolsuzluğa özgürlük gelecek. Böyle referandum olmaz. Daha önceki referandumları hatırlayın. Bir tek madde oylandı. Örneğin; 'dokunulmazlıklar kalsın mı, kalkmasın mı?', 'Cumhurbaşkanını halk mı seçsin, Meclis mi seçsin?' Bunları tek amacı var. Yargıyı siyasallaştırmak, kendi yargılarını yaratmak, yargıyı siyasi iktidardan emir hale getirmektir.'

(ACA-TUB-BNY-NÖZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title