Haberler

Büyükşehirli Karateciler, Avrupa Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Karate de Büyük Bayanlarda, Dünya Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliğinin ardından bir başarıda Avrupa Şampiyonluğu kazanan Büyükşehirli Genç kızlardan geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu karateciler başarılarını ferdi müsabakalarda olduğu gibi takımlar düzeyinde de sürdürüyor. Kadrosunda Dünya ve Avrupa şampiyonu karatecileri bulunduran mavi beyazlılar başarılı çıkışını sürdürüyor.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Timur Doğan ve Mesut Kolaylı antrenörlüğünde başarılı bir ivme yakalayan mavi beyazlı karateciler takımlar düzeyinde Dünya şampiyonluğu, Avrupa ikinciliğinin ardından genç ve ümit bayanlarda Avrupa şampiyonluğu kazanarak başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı.

20 ÜLKE SPORCUSU KATILDI

Bu yıl 12. kez düzenlenen Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası, İzmir'de 20 ülkeden 119 takım dereceye girebilmek için tatamiye çıktı. Toplam 497 sporcunun katıldığı şampiyonada Türk takımları ilk gün beş final hakkı ve beş bronz madalya kazanarak başarılı bir grafik çizdi.

SEKİZ KATEGORİDE YAPILDI

Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Estonya, Fransa, Makedonya, Almanya, Yunanistan, İtalya, Lüksemburg, Karadağ, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, İspanya ve İsviçre takımlarının, kata ve kumite dallarında ümit-genç ve büyüklerde toplam sekiz kategoride yarıştığı şampiyona iki gün sürdü.

ESPİNOS'DA MÜSABAKALARI İZLEDİ

Şampiyonayı Dünya Karate Federasyonu Başkanı Antonio Espinos olmak üzere Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor branş sorumluları Ramazan Kocabıyık, Eyüp Karaaslan ve ülke Federasyon yetkilileri izledi.

TÜM MAÇLARI SAYI VERMEDEN KAZANDI

Çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'nda Umay Tokcan, Sinemgül Şahin, Beyza Güney,Merve Tekin, ve Gülsen Demirtürk 'den oluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Ümit Genç takımı ilk turda Rusları, ikinci turda Sırpları, üçüncü turda ise bir diğer Türk takımını yenerek finale yükseldi. Finalde Fransızların karşısına çıkan mavi beyazlı genç karateciler, Fransızları da 2-0 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağıtspor Ümit Genç Güncel Haberler

Elektriğe yüzde 38 zam! Yeni tarife 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak

Elektriğe yüzde 38 zam! Yeni tarife 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya'nın oğlu LGS'de Türkiye 1'incisi oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya'nın oğlu LGS'de Türkiye 1'incisi oldu

Karısına tecavüz etmeye çalışan arkadaşını öldürdü! Cinayet sonrası kahkahalar attı

Karısına tecavüz etmeye çalışan arkadaşını öldürdü! Cinayet sonrası kahkahalar attı

Bakmadan Geçme

Copa America hangi kanalda, saat kaçta, CANLI - ŞİFRESİZ nasıl izlenir #9917 #129300 #127942 Hangi bakanlar istifa etti, hangi bakanlar değişecek? Şuayip Birinci kimdir? Şuayip Birinci kaç yaşında, nereli, doktor mu? Fahrettin Koca'nın yerine kim gelecek? Milli Eğitim Bakanı değişecek mi, SON DAKİKA? Vedat Işıkhan istifa mı edecek? Vedat Işıkhan istifa etti mi? Yılmaz Tunç istifa mı edecek? Yılmaz Tunç istifa etti mi? 29 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? HSK atama kararnamesi 29 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! ?? Yusuf Tekin istifa mı edecek? MEB Bakanı Yusuf Tekin istifa etti mi?mde 29 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 29 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
İddialar için, 'Hayırlı olur' demişti! Fahrettin Koca, eşyalarını toplayıp bakanlıktan ayrıldı

İddialar için, "Hayırlı olur" demişti! Fahrettin Koca, eşyalarını toplayıp bakanlıktan ayrıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title