Haberler

Bursaspor'da Büyük Operasyon

Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı bu sabah Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Acemler Semti'nde bulunan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadale Şubesi'ne gelerek teslim oldu.

Bursaspor hakkında Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalanma emri çıkarılan Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı bu sabah Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Acemler Semti'nde bulunan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadale Şubesi'ne gelerek teslim oldu.

Yazıcı ile birlikte emniyet müdürlüğüne gelen yeşil beyazlı kulubün Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bir süre binada kaldıktan sonra ayrıldı. Başkan Yazıcı ve Teknik Direktör Sağlam herhangi bir açıklama yapmadı.

"Usulsüzlük ve zimmete para geçirme" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, Bursaspor İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı, Bursaspor TV Genel Müdürü Mehmet Gerçeksi, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, kulüp avukatı Jale Demir ve muhasebeci Sema Çavuşoğlu, dün gözaltına alınmıştı.

Bu arada, eski yönetici Osman Çelik hakkında da yakalama kararı ve yurt dışına çıkış yasağı bulunuyor. Yönetim tarafından görevden uzaklaştırılan Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyesi Hasan Saltan ise arınıyor.

YAZICI'NIN TANSİYONU YÜKSELDİ

Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahım Yazcı, sağlık raporu almak için getirildiği Çekirge Devlet Hastanesi'nde tansiyonu yükselince müşahade altına alındı. Susma hakkını kullanacağı bildirilen Yazıcı'nın gerekirse doktor kontrolünde adliyeye getirileceği belirtildi.

Bu arada, dün gözaltına alınan aralarında kulüp ikinci başkanı Haluk Özkıyıcı'nın da bulunduğu 6 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye getirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title