Haberler

Bodrum - Gümbet Barlar Sokağı'nda Sezon Hazırlığı Tam Gaz

Gümbet Barlar Sokağı'nda sezon hazırlığı tam gaz Muğla'nın Bodrum ilçesinde renkli gece eğlencelerinin önemli bir durak noktası Gümbet Barlar Sokağı'nda yaz sezonu öncesinde mekanların tadilat ve hazırlık çalışmaları sürüyor.

Gümbet Barlar Sokağı'nda sezon hazırlığı tam gaz

Muğla'nın Bodrum ilçesinde renkli gece eğlencelerinin önemli bir durak noktası Gümbet Barlar Sokağı'nda yaz sezonu öncesinde mekanların tadilat ve hazırlık çalışmaları sürüyor.

Gümbet'teki Barlar Sokağı olarak bilinen Erguvan Sokak ve çevresinde eğlence mekanlarının geceleri renklendirmeleri için sayılı günler kaldı. Tercih edilen turistik kentler arasında ilk sıralarda yer alan Bodrum'da, bir süre öncesine kadar özellikle geceleri sessizliğin hakim olduğu sokakta bu sezon, ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil'in açacağı belirtilen Mali Bar ile karşılıklı olarak Sultan's Club sezona merhaba diyecek. Yenilenen yüzleriyle misafirlerini ağırlamak için kapılarını açmak için gün sayan işletmelerin yanı sıra yeni mekanlar da adından söz ettirmek, rakipleriye baş edebilmek için en iyisini yapma telaşında son hazırlıklarını yapıyor.

20 yıllık turizmci Adem Atalar'ın işleteceği Sultan's Club'ta da ünlü eğlence merkezleri arasına ismini yazdırmak için çalışmalar sürüyor. Sezona çok iddialı hazırlandıklarını belirten Atalar, "Tatilcilere ve Bodrumlular'a eğlence anlamında birçok sürpriz hazırladık. Bazı ünlü isimlerde sahne alarak tatilcilerin eğlencesine renk katacak. Misafirlerimizi en güzel şekilde eğlendirmek için yaptığımız hazırlıklarda özel sahne şovları konusunda da araştırmalar yaparak karar verdik. Kısacası Bodrum'un adına yakışır bir şekilde eğlence sektöründeki çıtayı yükseltmek için çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz.15 Mayıs'ta kapılarımızı açacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Erbil Bodrum Muğla

İsrail durmuyor, bu kez Suriye'ye saldırdı

Tansiyon düşmüyor! İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı

Sinan Ateş davasında karar açıklandı! İşte verilen cezalar

Sinan Ateş davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Burada yapılan yargılamada ayakçılar yargılandı

Kararın ardından Sinan Ateş'in eşinden ilk açıklama

İsrail'den bir tehdit daha: Orta Doğu'da herhangi bir yeri vurabiliriz

Yine tehdit ettiler: Orta Doğu'da herhangi bir yeri vurabiliriz

title