Haberler

Bingöl Belediyesi, Kitap Okuyan 3 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Bingöl Belediyesi, kitap okuyan 3 bin kişiye aşure dağıttıBİNGÖL Belediyesi, Saat Kulesi Meydanı'nda düzenlediği kitap okuma etkinliğinde, 3 bin kişiye de aşure ikramında bulundu.

Bingöl Belediyesi, kitap okuyan 3 bin kişiye aşure dağıttı

BİNGÖL Belediyesi, Saat Kulesi Meydanı'nda düzenlediği kitap okuma etkinliğinde, 3 bin kişiye de aşure ikramında bulundu.

Bingöl Belediye Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin'in de katılımıyla Genç Caddesi'nde bulanan Saat Kulesi önünde aşure dağıtımı ve kitap okuma etkinliği düzenlendi. 3 bin kişe aşure ikramının yapıldığı etkinlikte konuşan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, katılımcılara teşekkür ederek, "İnşallah bundan sonraki yıllarda da aynı şekilde Allah dostu, Peygamber torunu ve zulmün karşısında duran, adalet isteyen, o örnek şahsiyetin anısına bundan sonra da aşurelerimizi dağıtacağız" dedi.

Aşure dağıtımının ardından düzenlenen kitap okuma etkinliğinin farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlendiğini anlatan Barakazi, "Gençlerimiz ve Bingöl halkı, bundan sonra daha fazla kitap okumaya teşvik etmek amacıyla farkındalığı arttırmak için bu etkinliği düzenledik. Amacımız daha fazla kitap okumayı teşvik etmektir. Şehrin değişik kahvehaneleri ve otobüs duraklarına kütüphaneler kurduk. Bunlara kitap koyduk. Daha fazla okuyarak daha fazla aydınlık gelecek için daha fazla kitap okumamız gerekiyor. Okumanın yaşı, ilmi ve seviyesi yoktur. Herkesin okumaya ve aydınlanmaya ihtiyacı vardır" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Belediyesi

İsrail'e misilleme yapan İran ilk kez hipersonik Fettah-1 füzelerini kullandı

İsrail'e füze yağdıran İran'dan dikkat çeken açıklama: İlk kez kullandık

Olay görüntü! Netanyahu füze yağmuru sırasında sığınağa mı saklandı?

Dünyaya kafa tutan Netanyahu füze yağmuru başlayınca soluğu sığınakta almış

İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırıları nedeniyle İstanbul çıkışlı uçuşlar iptal edildi

Havada büyük kaos! Seferler iptal oldu, acil inişler başladı

Erken seçim çağrısı yapan muhalefetin keyfini kaçıracak anket

Erken seçim çağrısı yapan muhalefet bu anketi görmesin

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });