Haberler

Bekçi, Patronunun Oğluna 8 El Ateş Etti, Öldüremedi

Güncelleme:

Mersin'de, oto galericide meydana gelen silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Oto galeri bekçisi çıkan kavgada patronun oğluna 8 el ateş etti ama öldüremedi.

Mersin'de, çalıştığı oto galerisinin sahibi baba-oğulu tabancayla yaraladığı iddiasıyla aranan 43 yaşındaki İzzettin Akın yakalandı. İşyerindeki dehşet anının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Olay, 6 Kasım tarihinde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Mersin Otogarı yanındaki Yaman Otomotiv adlı galeride meydana geldi. Oto galericide bekçi olarak çalışan İzzettin Akın (43) ile işyeri sahibi Yasin Koçak (64) ve oğlu Harun Koçak (33) arasında tartışma çıktı. Kaybolan çöp kovası yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışma büyüyünce, iddiaya göre üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkaran bekçi İzzettin Akın baba-oğula kurşun yağdırdı. Olayda, vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Yasin Koçak Mersin Devlet Hastanesi'ne, Harun Koçak ise Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HIRSIZLIKLA SUÇLAMALARINA ÖFKELENMİŞ

Kaçan şüpheli İzzettin Akın ise, olaydan 22 gün sonra suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan şüpheli verdiği ilk ifadede, patronlarının kaybolan çöp kovası yüzünden kendisini 'hırsızlıkla' suçlamasına öfkelenerek olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

DEHŞET ANI KAMERADA

Bu arada oto galericide meydana gelen silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İzleyenleri dehşete düşüren kamera görüntüsünde bekçi İzzettin Akın, galeri sahibi Yasin Koçak'ın boynuna 1 el ateş ediyor. Aldığı kurşun yarası ile yere yığılan Koçak, mucize şekilde hayata tutunuyor. Ardından olaya müdahale eden patronunun oğlu Harun Koçak'a ateş açmaya başlayan bekçi, ilk kurşunla yere yıkılan gencin yanına giderek yakın mesafeden bir kaç el daha ateş ediyor. Koçak ise yerde şüpheliye tekme atarak direnmeye çalışıyor. Toplam 8 el ateş eden bekçi İzzettin Akın, daha sonra silahı ile birlikte kaçıyor.

'KÜÇÜK KIZLARA TECAVÜZ VE ORGAN ÇALMA' AFİŞİ

Şüpheli İzzettin Akın'ın arandığı dönemde, bazı kişilerin kendisiyle ilgili olarak 'Küçük kızlara tecavüz edip, organlarını çalıyor' yazılı afiş yaptırıp, bölgedeki okul çevrelerine yapıştırdığı ortaya çıktı. Bu nedenle civardaki öğrenci velileri tedirgin olurken, emniyet yetkilileri bunun asılsız olduğunu, şüphelinin sadece silahla yaralama suçundan arandığını bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harun Koçak Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (37)

DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

ANTİ KIROYA CEVAPTIR: KİM Kİ ELİ KANLI TERÖRİSTİ GÖRÜPDE HABER VERMİYORSA YÜCE YARATAN O TERÖRİSTİ ONUN BAŞINA MUSALLAT ETSİN. KİM BENİM KAHRAMAN YÜCE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN KAHRAMAN POLİS VE ASKERLERİNE SİLAH SIKIYOR EL KALDIRIYORSA ELLERİ KIRILIP KENDİSİ DE KAHROLSUN DİYOR ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINIYOR LANETLİYORUZ. BİZ KIROLAR(ERKEK EVLAT, DELİKANLILAR)OLA RAK HİÇ KABULLENMİYORUZ. BİZ DEVLETİMİZİN ASKERİMİZİN POLİSİMİZİN YANINDAYIZ. KAHROLSUN PE KAKA, GOMONOS VE GOMONOSCULUK YAŞA SIN YÜCE İSLAM DİNİ! DİYARBEKİR HEP TÜRK MÜSLÜMANDI HEP ÖYLE KALACAKÇ. BÖYLE BİLİNE!

23
3
yanıtYanıtla
sakaryalı:

çok güzel kardeşim kardeşiz bunu cahillere anlatmamız lazım

yanıt5
yanıt1
ülkücü:

bıraz adam olup ta gercek ısmını yaz cakal utanmadan da oyle şeyler yazıyonkı

yanıt1
yanıt0
MÜCAHİT 61:

bu ne lan zannettim film sahnesi tövbe tövbe çöp kovası yüzünden hırsızlıkla suçlanıyo bu ayrı bu salaklık doğruysa tabi ikincisi adam sanki mantar tabancası sıkıyor bu nasıl iş hayret bişey ne manyak insanlar var lan bu ülkede ben ayağımla yanlışlıkla karınca ezdiğimde içim eriyo bir canlıya zarar verdim diye herif insana 8 tane sıkıyor üstelik inanılmaz bir soğukkanlılıkla hey ALLAH ım ya yok yok ya kesin kanada ya taşınmam lazım

22
1
yanıtYanıtla
sedatfatih:

SEVGİLİ KARDEŞLER ALLAHIN VERDİĞİ CANI SADECE VE SADECE ALLAH ALIR , ALLAH KATİLLERİ ASLA AFFETMEZ , CEHENNEMİN EN DİBİNDE MİLYON SENE YAKARDA YİNE AFFETMEZ. . KATİLLER KATMERLİ KUL HAKKI ALIR ÖDEYEMEZ

20
3
yanıtYanıtla
ölüsü çıksın içerden:

boy bacakta yok hemen silaha sarılmış öldürmek amacı ile nefretkle sıkmış. . eh 100 sene ceza alır bücür

14
5
yanıtYanıtla
KayserliMobil-IOS:

Iftira ne olacak kimse ondan bahsetmiyor hırsızlık yüz kızartıcı suçtur adamın zoruna gitmiş

15
4
yanıtYanıtla
savas:

O MESAFEDEN VÜCUDUNA ALDIĞI O MERMİLERDEN ANCAK VE ANCAK CÜNEYT ABİ SAĞLAM KURTULABİLİR :)

17
1
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Patron ve oğlu karaktersizmiş. Adama önce hırsız sonra çocuk tecavüzcüsü sonra organ hırsızı diye iftira at.

15
3
yanıtYanıtla
kenan:

silah kuru sıkıdan dönme, yada küçük bir silah yoksa o mesafeden karpuz gibi yarar kafayı. . adama hırsızsın denilmiş hayatını namusu ve şerefi için yaşayan bir insan için çok ağır bir itham!!

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title