Haberler

Bbc'deki Canlı Yayın Kazasının Yerel Versiyonu Erzurum'da Çekildi

BBC'deki canlı yayın kazasının yerel versiyonu Erzurum'da çekildi BBC canlı yayın kazası Türkiye versiyonu izleyenleri gülmekten kırıp geçirdiERZURUM - Sosyal medyanın son günlerde en çok izlenen fenomenleri, bu kez BBC canlı yayındaki tatlı bir kazanın yerli versiyonu ile sosyal medyada...

BBC'deki canlı yayın kazasının yerel versiyonu Erzurum'da çekildi

BBC canlı yayın kazası Türkiye versiyonu izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi

ERZURUM - Sosyal medyanın son günlerde en çok izlenen fenomenleri, bu kez BBC canlı yayındaki tatlı bir kazanın yerli versiyonu ile sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinden Emrah Çılgı ve ekibi son günlerin en çok konuşulan isimleri oldular. Geçtiğimiz günlerde öğrencileriyle tek tek kendine has hareketlerle selamlaşan öğretmenin yerli versiyonunu ardından da sosyal medyada tıklanma rekoruna ulaşan piyano çalarken korkan adam videosunun yerli versiyonu Erzurum'da bağlama çalarken korkan adam olarak çeken ekip şimdi de BBC canlı yayındaki tatlı bir kazanın yerli versiyonu ile sosyal medyada tıklanma rekorları kırarken, izleyenleri kahkahaya boğdular.

BBC'nin canlı yayını sırasında odaya bir anda çocuklarının ve onları dışarı çıkarmaya çalışan eşinin girmesiyle tüm dünyanın gündemine oturan Prof. Kelly'nin parodisi hazırlayan Emrah Çılgı ve ekibi, izleyenlerden tam not aldı.

Gelen istekler üzerine sosyal medyada ilgi gören videoların yerli versiyonunu çekerek paylaştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesinin Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi veren aynı merkezin Genel Sanat Yönetmeni Emrah Çılgı, "Geçtiğimiz günlerde öğrencileriyle tek tek kendine has hareketlerle selamlaşan öğretmenin yerli versiyonunu çekip paylaştık. Bu video oldukça fazla rağbet gördü. Şimdi de ikinci videomuz bağlama çalarken korkan adamı çektik. Bu video da ilgi gördü üçüncü videomuzda BBC canlı yayındaki tatlı bir kazanın yerli versiyonu oldu" dedi.

Bbc'deki Canlı Yayın Kazasının Yerel Versiyonu Erzurum'da Çekildi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Erzurum

İsrail Kabinesinden 'İran' kararı

İsrail kabinesi karar verdi! İran bu gece vuruluyor mu?

ABD, İran'a yeni yaptırımlara hazırlanıyor

ABD, İran'a büyük darbeyi vurmaya hazırlanıyor

CHP lideri Özel'den İmamoğlu çıkışı: Bence siyasi yasak istinafta onaylanacak

CHP liderinden dikkat çeken İmamoğlu çıkışı: Bence onaylanacak

Bahçeli'den Davutoğlu'na: Zat-ı alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var.

Bahçeli, bu kez Davutoğlu ile şaşırttı: Size ihtiyaç var

title