Haberler

Şimdi Moda Yeni Yıla Yurtdışında Girmek

Bu yıl, 2014'ü 2015'e bağlayacak gün, hafta ortasına denk gelmesine rağmen, tatil planlarında bir erteleme söz konusu olmadı.

Bu yıl, 2014'ü 2015'e bağlayacak gün, hafta ortasına denk gelmesine rağmen, tatil planlarında bir erteleme söz konusu olmadı. Hatta, Jolly Tur yetkililerinin açıklamasına göre, 31 Aralık'ın Çarşamba günü olması, bir fırsat olarak görüldü. Şu ana kadar yapılan rezervasyonlar, Cumartesi ve Pazar günleri ya da Perşembe ve Cuma günlerinin eklenerek 5 günlük bir tatil molasının yaratılmasından yana bir eğilimin olduğunu ortaya çıkarıyor.

Yetkililerin açıklaması, ayrıca geçen yılın aynı dönemiyle kıyaslandığında talepte daha büyük bir yoğunluk olduğunu ortaya koyuyor. Talepteki bu yükseliş, erken rezervasyon döneminin başlamasıyla açıklanıyor. Erken rezervasyon kampanyasını 17 Kasım'da başlatan Jolly Tur, kampanyanın ilk döneminin bitiş tarihi olan 8 Aralık 2014 tarihine kadar yüzde 50 indirimden başlayan avantajlı fiyatlarla yılbaşı tatilini 5 güne çıkarmak isteyenler için avantajlı paketler oluşturdu.

Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin'in açıklamasına göre, şu anda özellikle Belgrad, Barselona ve Roma'ya yönelik talepte yoğunluk görülüyor. Jolly Tur olarak yılbaşını yurtdışında misafir edecek kişi sayısının yaklaşık 5.000 civarında olacağını belirten Tekin, Türkiye'de yılbaşını yurtdışında geçirmeyi tercih edecek kişi sayısını ise yine yaklaşık olarak 25-30 bin civarında tahmin etti. Tekin, Belgrad'ın vizesiz gezilebilecek bir Avrupa şehri olmasının yanı sıra mimarisi, doğası, tarihi ve eğlence hayatının zenginliğiyle de son dönemlerin en gözde tatil mekanlarından biri haline geldiğini vurguladı.

Gece hayatının hep hareketli olduğu bu şehirde Tuna ve Sava nehirleri üzerindeki teknelerde sabaha kadar süren eğlencenin yılbaşı gecesi için çok özel bir zaman dilimi yarattığına dikkat çeken Tekin, Barselona ve Roma için ise şöyle konuştu: "Picasso, Miro, Dali ve Gaudi'nin kenti olarak anılan Barselona, soğuk kış aylarında İspanyol ateşinin yoğun olarak hissedildiği bir eğlence anlayışına sahip. Kentin eğlence mekanlarındaki Flamenko geceleri, İstanbul'un İstiklal Caddesi'nin bir eşi olan Las Ramblas, Nişantaşı'nın eşi Passeig de Gracia ve zengin mutfak kültürünü yılbaşı için Barselona'nın tercih edilme nedenleri. Roma ise sanat, tarih, din, eğlence ve alışverişin güzel harmanlarından biri olduğu için yılbaşı klasiklerinden biri." Tekin'in açıklamalarına göre, şu anda Belgrad'da 3 gecelik konaklama 399 euro, Roma'da 4 gecelik konaklama 499 euro ve Barselona' da 3 gecelik konaklama 449 euro'dan başlıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Tolga Tekin Barselona Roma Moda Basın Bültenleri Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title