Haberler

Dilge Şen'in Ölümüne Neden Olan Taksicinin Yargılanmasına Devam Edildi

Dilge Şen'in ölümüne neden olan taksicinin yargılanmasına devam edildi Kimyager Dilge Şen davasında olay yerinde keşif kararıİSTANBUL - Kimyager Dilge Şen'e çarparak ölümüne neden olan taksici Mesut Yılmaz'ın "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 15 yıla kadar hapis...

Dilge Şen'in ölümüne neden olan taksicinin yargılanmasına devam edildi

Kimyager Dilge Şen davasında olay yerinde keşif kararı

İSTANBUL - Kimyager Dilge Şen'e çarparak ölümüne neden olan taksici Mesut Yılmaz'ın "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, mahkeme olay yerinde bilirkişi eşliğinde keşif yapılmasına hükmetti.

Yolun karşına geçmek isteyen Dilge Şen'e çarparak ölümüne,Cevahir Gencoğlu'nun da yaralanmasına neden olan taksici Mesut Yılmaz'ın "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. İstanbul Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mesut Yılmaz ve kazada yaralanan Cevahir Gencoğlu ile taraf avukatları katıldı. Salonda Dilge Şen'in ailesi de hazır bulundu. Duruşmada söz alan müşteki avukatı Yavuz Selim Aydın, olay yerinde keşif yapılmasını istedi. Bunun üzerine Cevahir Gencoğlu, kaza yeri ile ışıklar arasında 150 metre olduğunu belirterek, "Biz, yolu kontrol ettik. Bundan eminim.Artık kaldırıma adım atmak üzereyken kaza gerçekleşti" dedi. Sanık avukatı da söz alarak, "Müvekkilim aleyhine hususlar mevcuttur. Müvekkilim yaklaşık 4,5 aydır tutukludur. Sabit ikametgah sahibidir. Tüm deiller toplanmıştır. Tahliyesini talep ediyoruz" şeklinde konuştu. Mahkeme heyeti, kazanın meydana geldiği yerde bilirkişi eşliğinde keşif yapılmasına hükmederek, keşif sırasında Cevahir Gencoğlu ile görgü tanıklarının dinlenmesine karar verdi.Duruşma eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.

İddianameden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 16 Aralık 2016 tarihinde şüpheli Mesut Yılmaz'ın Kartal sahil yolunda karşıdan karşıya geçmeye Dilge Şen'e çarparak ölümüne, Cevahir Gençoğlu'na çarparak da yaralanmasına neden olduğu anlatılmıştı.

İddianamede,şüpheli Mesut Yılmaz'ın, kazadan sonraki kavşaktan ters yöne döndüğü, aracını yavaşlatarak kaza yerine baktığı,durmayarak aracı ile yoluna devam ettiği belirtilmişti. İddianamede, taksici Mesut Yılmaz hakkında "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak" suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

(EY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Mesut Yılmaz İstanbul Asayiş Haberler

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Bakmadan Geçme

DEM Partili Mehmet Sıddık Akış gözaltına mı alındı? Hakkari Belediyesi Eş Başkanı neden gözaltında, ne oldu, olay ne? Mehmet Sıddık Akış kimdir? Mehmet Sıddık Akış kaç yaşında, hangi partiden? Ümit Özdağ kimdir? Halk Tv konuğu Ümit Özdağ kaç yaşında, nereli? Ümit Özdağ biyografisi! KABİNE NE ZAMAN TOPLANACAK? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün, bugün mü? Ali Kurt kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Kurt kaç yaşında, nereli? Ali Kurt biyografisi! 3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU: Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK, KARİYER... İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? #9728 İstanbul 3 Haziran 2024 hava nasıl, kaç derece olacak? #128526 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? #128226 2024 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi?
Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title