Haberler

Arda Turan'dan Sinem Kobal'a Nazım'lı Mesaj

Güncelleme:

Turan, eski nişanlısı Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra ilk defa eski sevgilisine gönderme yaptı. Nazım Hikmet şiiri paylaşan Turan, tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

Sinem Kobal'ın geçen hafta İbrahim Çelikkol'la kesin olarak ayrılmasının ardından bütün gözler eski sevgilisi Arda Turan'a çevrildi.

"ARTIK SENİNLE DÜŞMAN BİLE DEĞİLİZ"

Kobal'ın ayrılığı hakkında suskun kalan Turan, önceki gece instagram'dan, Nazım Hikmet'in "Ne ben Sezar'ım, ne de sen Brütüs'sün. Ne ben kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, düşman bile değiliz" şiirini paylaştı.

MESAJLAR ÜZERİNE PAYLAŞIMI SİLDİ

Turan'a kısa sürede çok sayıda takipçisi 'Bu laflar Sinem'e mi, yazık ettiniz aşkınıza' mesajını attı. Bunun üzerini Arda Turan, paylaşımı sildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (29)

ADANALI:

DEMEKKİ UNUTAMAMIŞSIN ARDA. . . GEÇ BU AYAKLARI

30
3
yanıtYanıtla
zafer:

ne kadar aşağılık bi toplum haline geldik. hele şunların rezilliklerine bakın ya. birisi birisi ile düşüp kalkıyor sonra ondan bıkınca atıyor başkası onu alıyor bi süre sonra o da bıkıyor. rezillikten başka bişe değil. arda ve tüm bu rezilane işleri yapanları lanetliyorum.

24
3
yanıtYanıtla
nur:

arda sen daha iyilerine layıksın. sen bu tür basit insanlarla alakalı olma. sen işinde başarılı olmaya devam et.

15
10
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ NAZIM:

EĞER SİNEM BU AYRILIK SONRASI ACELESİ VARMIŞ GİBİ GİDİP İBRAHİM DENEN ADAMA YAMANMASAYDI BELKİDE ARDA İLE ŞANSI OLURDU. AMA KADIN SAPITMIŞ. BAK ŞİMDİ TAMAMEN KAYBETTİN ARDAYI. ARTIK DÜŞMAN BİLE DEĞİLSİNİZ. ERKEK AFFETMEZ BACIM.

13
5
yanıtYanıtla
maraba:

çakkal hiç haz etmem bu laflara. . . daha dün sinem sinem geberiyodun. dil uzatma şimdi kıza aklını alırım yoksa. . . . .

2
14
yanıtYanıtla
rerere:

Aşk''ın esir edemeyeceği kimse yoktur . . .

13
3
yanıtYanıtla
başkan:

tek aşk tofaşk. . .

12
2
yanıtYanıtla
atam:

sizden bir cacık olmaz işiniz zor

12
2
yanıtYanıtla
Trabzon 61:

Buna aşk diye ağlayanlar yada tüh ne güzeldi diğenler, Size şaşırıyorum ne ahmaksınız Sapıklığın ve zinanın adı aşk olmuş. . .

11
2
yanıtYanıtla
tezgahtar yaşar:

her gün kuru fasulye yenmez

4
8
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title