Haberler

Ankara Kamyon ile Çarpışan Taksideki Karı Koca Can Verdi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde dün akşam saatlerinde saban balyası yüklü kamyonla ile çarpışan ticari takside bulunan sürücü Ömer Faruk ile yanındaki eşi Fatma Göksu, sıkıştıkları araçtan itfaiye ekiplerince ağır yaralı olarak çıkarılıp, kaldırıldıkları hastanede gece hayatlarını kaybettiler.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde dün akşam saatlerinde saban balyası yüklü kamyonla ile çarpışan ticari takside bulunan sürücü Ömer Faruk ile yanındaki eşi Fatma Göksu, sıkıştıkları araçtan itfaiye ekiplerince ağır yaralı olarak çıkarılıp, kaldırıldıkları hastanede gece hayatlarını kaybettiler. Kaza, Çubuk- Şabanözü karayolunda, Karadana Kavşağı'nda meydana geldi. Şabanözü istikametinden Çubuk yönüne gelmekte olan Ömer Faruk Göksu yönetimindeki 06 CDT 06 ticari plakalı otomobil, karşı istikamete giden Barış Demir idaresindeki 06 PLK 51 plakalı saman balyası yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada, hurdaya dönen ticari taksi sürücüsü Ömer Faruk ve yanındaki eşi Fatma Göksu ağır yaralandı. Sıkıştıkları otomobilden itfaiye tarafından çıkarılan ve ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 70 yaşındaki Ömer Faruk Göksu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı 62 yaşındaki Fatma Göksu ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen gece saatlerinde can verdi.

Kaza nedeniyle Çubuk-Şabanözü karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapanırken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Kamyon şoförü Barış Demir ifade için gözaltına alınırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Otomobildeki Göksu ailesinin hasta ziyaretinden geldiği öğrenildi. İlçede uzun yıllar taksicilik yapan 4 çocuk babası Ömer Faruk Göksu ile eşinin ölüm haberini duyan yakınları hastaneye akın etti. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Ömer Faruk Göksu'nun cenazesi, Çubuk Merkez Kebir Büyük Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından bugün Paşa Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Göksu Şabanözü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title