Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir’de Kınık ve Kemalpaşa İlçe Başkanlarını ziyaretinin ardından ziyaretlerini Ödemiş ilçesiyle sürdürdü.

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir'de Kınık ve Kemalpaşa İlçe Başkanlarını ziyaretinin ardından ziyaretlerini Ödemiş ilçesiyle sürdürdü. Ödemiş ilçesinde sevgi seline uğrayan Yıldırım, "İzmir için bu daha bir başlangıç. Oyumuz 1 milyona yükseldi. İzmir'i adım adım hizmet belediyeciliği ile buluşturuyoruz. Bizde mazeret olmaz, hizmet belediyeciliği olur" dedi.

Binali Yıldırım, Ödemiş ilçesine Belediye Başkanı Mahmut Badem ile birlikte Ödemişlileri selamlayarak girdi. Belediye binasına kadar vatandaşlarla selamlaşan ve bina önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Yıldırım, AK Parti'nin başarısında pay sahibi olan herkese teşekkür etti. 3 aylık kampanya döneminde AK Parti'ye gönül veren herkesin en güzel sonuçların alınması için canla başla çalıştığını hatırlatan Yıldırım, bugün haklı gururu hep beraber yaşadıklarını belirtti.

"BUGÜN 6 YARIN 30 İLÇE AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞACAK"

Sözlerini, "İzmir için daha bu bir başlangıç" diye devam eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"İzmir'de oyumuzu 1 milyona çıkardık. Adım adım İzmir'i hizmet belediyeciliği ile buluşturuyoruz. Bugün Ödemiş, Torbalı, Menderes, Selçuk, Kınık ve Kemalpaşa AK belediyecilikle buluşuyor. Yarın İzmir'in 30 ilçesi AK belediyecilikle buluşacak. Meclis üyelerimizin de bu başarıda çok büyük katkısı var."

"BİZDE MAZERET OLMAZ, HİZMET OLUR"

Sözleri sık sık, "İzmir seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesilen Binali Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz AK Partiyiz, bizde mazeret olmaz, hizmet olur. Hizmet belediyeciliğine hoş geldiniz. Ne söz verdiysek hep arkasında olduk. Sözümüzü yere düşürmedik. 'Söz namustur' dedik ve verdiğimiz sözleri bugüne kadar yapa yapa geldik. Hiç endişeniz olmasın. Mahmut Badem ve arkadaşları Ödemiş'in hizmetinde ne lazımsa yapacaklar. Onlar sizin için gece gündüz demeden yorulmadan çalışmaya devam edecek. Bu yolda kardeşiniz olan ben de onlarla beraber olacağım. Hep yanınızda olacağım. Onun gücünün yetmediği, nefesinin yetişmediği yerde her zaman yanında biz olacağız. Ödemiş borcunu İstiklal Harbi'nde ödemişti. Biz de şimdi hizmet borcumuzu ödeyeceğiz. Hiç merak etmeyin. Siz gereğini yaptınız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Ak Parti Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (1)

AZ TAŞLIates.lokman@gmail.com:

Karşı yaka yolları, Kaldır Alişim kolları, sana göre değilmiş İzmir'in ağılları!!!

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title