Haberler

Slow Türk Radyo Dinleme Merkezi Aşkın Frekansı!

ilandır
Güncelleme:

Aşkın Frekansı SlowTürk " sloganı ile yayın hayatına başlayan Slow Türk Radyo, Türkiye'nin en çok dinlenen Slow müzik radyosu olma özelliğini taşımaktadır.

Aşkın Frekansı SlowTürk " sloganı ile yayın hayatına başlayan Slow Türk Radyo, Türkiye'nin en çok dinlenen Slow müzik radyosu olma özelliğini taşımaktadır. Doğan Medya Grubu'na ait olan, genel yayın yönetmenliğini Esen Kayar'ın ve müzik direktörlüğünü Sunny Kırlı Ruscuklu'nun yaptığı radyonun yayın akışında, sadece Türkçe Slow müziklere yer verilmektedir.

4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödüllerinde 2015 yılının yılın en iyi Slow müzik radyosu seçilmiştir. Radyonom, Dream Radyo, Dream Türk Radyo, CNNTÜRK Radyo ve Radyo D ile aynı çayı altında yayın yapmaktadır. Tüm bu radyoların sahibi Doğan Medya Grubudur. Teması " aşk " olan Slow Türk Radyo'nun dinleyici kitlesi 7 den 77'ye kadar yaygındır. Romantik ve hüzünlü şarkıların yanı sıra, çaldığı şarkılar ile sadece Aşk'a değil, sosyal hayata da dokunmaktadır. Kurulduğu günden beri aynı çizgide devam edip, dinleyici kitlesinin kalitesini her daim korumayı başarmıştır.

Haftanın 7 günü 06.30 / 00.00 arası yayın yapan Slow Türk Radyo, gece 24.00 ten sabaha kadar aralıksız banttan yayın yaparak, Slow müzik sevenlere sabaha kadar eşlik etmektedir. Didem Çakmak, Şeyma Şener, Haluk Sarıtaş, Fatih Uslu gibi sevilen DJ'ler ile programlarına devam eden Slow Türk Radyo, haftanın belirli günlerde çeşitli etkinlik ve röportajlar düzenlemekte ve TOP10 Türkçe Slow müzik listesi yayınlamaktadır. Şu an için sadece 10 şehirde yayın yapabilme özelliğine sahip olan Slow Türk Radyo, çok yakın bir zamanda frekans ağını genişletip, tüm Türkiye'ye yayın yapabilmek için alt yapısını geliştirmeyi hedeflemektedir.

Slow Türk Radyo frekans listesi aşağıda listelenmiştir:

Ankara 95.3

İstanbul 95.4

İzmir 87.7

Adana 94.1

Antalya 92.9

Bursa : 103.7

Çorlu : 95.4

Erzurum 95.0

Eskişehir 101.0

Slow Türk Radyo İletişim bilgileri: Adres: Doğan TV Center Bağcılar 34204 İstanbul / Türkiye

Telefon: 0 (212) 413 53 11

Kaynak : www.canli-radyo.biz

Ticari İnvan¨: Rapsodi Radyo ve TV Yayıncılık AŞ

Whatsapp Hattı: 0544 953 0953

Radyo D Radyo Advertorial Haberler Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

title