Haberler

Zonguldak'ta Silahlı Kavga: Baba ve Oğlu Yaralandı

Zonguldak'ta Ö.D. isimli şüpheli, kömür sahasında üretim yaptığı ocağın kapatılmasına sebep olduğu iddia edilen baba ve oğlunu silahla vurdu.

Zonguldak'ta Ö.D. isimli şüpheli, kömür sahasında üretim yaptığı ocağın kapatılmasına sebep olduğu iddia edilen baba ve oğlunu silahla vurdu. Zanlı, olayın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay Bölüm Mahallesi Pelit Sokak mevkisindeki ormanlık alanda yaşandı. İddialara göre Ö.D., ormanlık bölgede kömür üretimi yapan 59 yaşındaki baba Ö.Z. ve 33 yaşındaki oğlu M.Z. ile karşılaşarak tartıştı. Tartışmanın üzerine çıkan silahlı kavgada Ö.D., baba Ö.Z.'yi sol kolundan, oğlu M.Z.'yi ise ayaklarından silahla yaraladı. Olayın ardından zanlı Ö.D. olay yerinden kaçtı. Baba ve oğlu kendi imkanları ile ilçedeki sağlık ocağına gitti. Olayın ortaya çıkmasının ardından baba ve oğlu Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu sırada polis ekipleri zanlının gidebileceği bölgelerde güvenlik önlemleri alarak yol kapattı. Ö.D. kısa süre içerisinde ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili tanık 5 kişinin de ifadelerine başvuruldu. Ö.D.'nin olayın yaşandığı bölgede kaçak olarak kömür üretimi yaptığı, aynı sahada kömür üretimi yapan baba ve oğlunun ocağın TTK tarafından kapatılmasına sebep olduğu iddia edildi.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Pelit 3.Sayfa Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir? Kurban Bayramında bankalar tatil mi 2024? Bayramda bankalar açık mı, kapalı mı olacak?
Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title