Haberler

Muhtarlık seçiminde oy vermeyecek diye 70 yaşındaki adamı darp ettiler

Güncelleme:

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 70 yaşındaki Mehmet Akkaş gece saatlerinde evine gitmek üzereyken darp edildi. Akkaş, köydeki muhtarlık seçiminde istenilen adayı desteklemediği için saldırıya uğradığını öne sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zonguldak Devrek'te 70 yaşındaki Mehmet Akkaş, gece saatlerinde evine giderken saldırıya uğradı. Olay sonrasında Akkaş'ın başına çok sayıda dikiş atılırken saldırının muhtarlık seçimleriyle ilgili olduğu öne sürüldü.

MUHTARI ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Gece saatlerinde misafirlikten dönen Mehmet Akkaş saldırıya uğradı. Vücuduna aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Akkaş, köy muhtarını arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Mehmet Akkaş'ın başına çok sayıda dikiş atıldı. Şüphelendiği kişileri jandarmaya bildirerek şikayetçi olduğunu anlatan Mehmet Akkaş, adalete güvendiğini ve olayın sebebinin muhtarlık seçimleri olduğunu söyledi.

Muhtarlık seçiminde oy vermeyecek diye 70 yaşındaki adamı darp ettiler

"ÖLÜMCÜL DARBELER ALDIM"

Başka bir adaya oy vermesi istendiği için sürecin bu duruma geldiğini öne süren Akkaş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Akşam saatlerinde eşim ile komşu ziyaretinden dönerken üç kişi yoluma pusu kurdu, darp edildim. Başıma sopalarla vurulup ölümcül darbeler aldım. Köy muhtarımız tarafından ambulans ile Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldım. Beyin kanaması geçirme tehlikesi karşı sabah saat 10'a kadar hastanede müşahede altında kaldım. Başıma 30'dan fazla dikiş atıldı.

"OYLARIMIZI DEĞİŞTİRTMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Benim şikayetçi olduğumu haklı olduğumu anladıklarından engelli oğluma iftira atarak suçlayamaya kalktılar. Oğlum köy halkı tarafından sevilen bir çocuktur. Jandarma ekipleri de köy halkına sorarak suçsuz olduğu anlaşıldı. Benim canıma kast edenler başka bir şekilde iftiralar atarak ört bas etmeye kalkıştılar. Ben adalete güveniyorum benim canım bir oydan önemli değil. Görüşlerim farklı olabilir. 70 yaşında bir insanım. Karşı koyacak durumum da yok. Bu kişiler daha önce yakınlarımın mallarına zarar vererek göz dağı verdiler. Benim köyde huzurum kalmadı, psikolojik olarak da etkilenmeye başladım. Artık bu kişiler farklı bir adayı destekleyerek oylarımızı değiştirtmeye çalışıyorlar. Adalete güvenin sonsuz bu kişilerin gerekli cezaları almasını istiyorum, köyde huzurumuz kalmadı."

Muhtarlık seçiminde oy vermeyecek diye 70 yaşındaki adamı darp ettiler

Muhtarlık seçiminde oy vermeyecek diye 70 yaşındaki adamı darp ettiler

Muhtarlık seçiminde oy vermeyecek diye 70 yaşındaki adamı darp ettiler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Akkaş Zonguldak Devrek Devrek 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Temel Temel:

Bu Teknoloji çağında muhtarlara gerek varmı artık. Türkiyede 55000 muhtar var 55000X17000 her ay boş yere maaş ödeniyor. Kaldırılmalıdır. çünki hiç bir işleri ve işlevlikleri kalmadı.

44
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Özellikle bu muhtarlık seçimlerinde çok kan akacak gibi görünüyor. Sanki savaşa gidiyoruz.

11
0
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Kaymakamlık, Belediye, Müftülük vs. de 7/24 Cenaze işleriyle şubeler arası sırasyla görevlendirilecek 1 veya 2 personel bulundurmak şartıyla kaldırılabilir. Bu birim gerekli koordineyi sağlar. Özellikle Gurbetten gelen Cenazeler için böyle bir birim gerekli, şu anda bu görevi Sayın Muhtarlarımız sağlamakta. Saygılarımla.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title