Haberler

İstediği ilacı yazmayan doktoru saçından tutup yere savuran psikiyatri hastası: Sadece kafasına vurdum

Güncelleme:

Yozgat'ta 26 yaşındaki psikiyatri hastası, istediği ilacı yazmayan doktoru, saçından tutup yerlerde sürükledi. Darp sonucu doktorun ayak bileği kırılırken, saldırganın "Ben saçını tutmadım, sadece kafasına sol elimle vurdum. Kendisi yere düştü" dediği öğrenildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan psikiyatrı hastası Emrah Ş. (26), dün Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde muayene olduğu Dr. Hayriye Mihrimah Öztürk'ü, istediği ilacı yazmadığı gerekçesiyle darbetti. Emrah Ş.'nin, doktoru saçından tutup yerde sürüklediği iddia edildi. Emrah Ş., odadaki arbede sesini duyan güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Emrah Ş., tutuklanarak cezaevine konuldu. Sağ ayak bileğinde kırık saptanan Öztürk ise ameliyatın ardından tedaviye alındı.

"YERE KENDİSİ DÜŞTÜ"

Öte yandan Emrah Ş.'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Yeni ilaç yazdırmak için doktora gittiğini söyleyen Emrah Ş.'nin, "Doktora 'bu ilacı 2-3 kez içtim bana fayda etmedi, beni daha kötü yaptı, bana yeni ilaç yaz' dedim. Doktor da bana yeni ilaç yazmayacağını söyledi. Ben de 'benim panik atağım var, bana başka ilaç yazın bunu istemiyorum' dedim. Doktor da kendisinin başka ilaç yazamayacağını, muayenemin bittiğini ve dışarı çıkmamı söyledi. Ben de doktorun masasına tekme attım, doktorun kafasına sol elimle vurdum. Ben doktorun saçını çekmedim, ayağına tekme atmadım, ayrıca tehdit ve hakarette bulunmadım. Doktor kendisi yere düştü benim müdahalem olmadı" dediği öğrenildi.

İstediği ilacı yazmayan doktoru saçından tutup yere savuran psikiyatri hastası: Sadece kafasına vurdum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Milli Eğitim Müdürlüğü Bozok Üniversitesi Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

DORTMUND- REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN? Borussia Dortmund- Real Madrid şampiyonlar ligi maçı saat kaçta? #9917 Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman? Güney Kore- Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? #127952 Karneler ne zaman verilecek? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? #127979 2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı?
Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (13)

Vatandaş:

Kendimden biliyorum öyle kolay değiştirilmiyor maalesef psikiyatriden alınan ilaçlar. Doktor kişinin durumuna göre karar veriyor buna. Kendimden örnek vereyim sizlere bırakmak istemiştim ama bana daha fazla ilaç yazmıştı doktor. Bu da beni daha çok olumsuz etkilemişti. Bende kendi iradem ile bir yakınımdan aldığım tavsiye sayesinde melisa çayı içerek ilaçları bırakmıştım. Şimdi çok daha iyiyim bu ilaçlar insanı bam başka hale getiriyor kullanmamanızı tavsiye ederim.

2
8
yanıtYanıtla
Ariya:

Psikiyatri hastalarına doktorlar özen gostermiyor. Hastaları anlamıyorlar. Zaten hastanın durumu özel. Hangi şartlarda dışarı çıkıyor kalabalığa giriyorlar biliyor musunuz? Atakları oluyor, fobileri oluyor. Bu kadar zor mu onlara tane tane anlatmak. Niye bu kadar öfke duyuyor bu hastalar bir de onlara sorun !!

3
5
yanıtYanıtla
Nazim lalasahin:

DOKTORLARIN ÇOGU HASTAYI DINLEMEDEN DEPRASAN YAZIP GONDERIYOR.ONUNDA HIC FAYDASI YOK.AYRICA DOKTORLAR VE SAGLIK CALISANLARI ÇOK KABA VATANDASI SİNEK GIBI GORUYORLAR BENCE SUÇ DOKTORDADIR

yanıt0
yanıt4
Şebnem kutlu:

Kesinlikle haklisiniz şiddeti tabiiki tasvip etmiyoruz ama psikiyatri hastalarına çok kötü davranıldığını biliyoruz ne yazıkki özenli davranilmiyo

yanıt1
yanıt2
Şebnem kutlu:

Her doktor aynı değildir elbette ama psikiyatri hastalarına iyi davranilmadigi ni 20 senedir oğlumun tedavisi için gittiğim doktorlardan biliyorum maalesef iyi davranmıyorlar şiddete elbette karşıyız ama lütfen anlamaya çalışın psikiyatri hastalarını

yanıt2
yanıt2
Objektif ve nesnel:

Bu hastalara vereceksin doktorun bilgisayarını istedikleri ilacı yazsınlar. Sağlık ocaklarında durum iki macecik iki parol bide intap kurutucu bide kan cuyultucu bide mide hapı bide bide bide.. bakkala iki ekmek üç yumurta demekten farkı yok...

5
1
yanıtYanıtla
Murat:

Şimdi bu cezada almaz

4
0
yanıtYanıtla
Nazim lalasahin:

Insallah almaz.Bence suclu doktordur biliyoruz ne yaptiklarini

yanıt0
yanıt2
De ak:

Burda okumuşlar biryerleri kalkiyor. Halbuki okudukça küçülmesi insan. Karsindakini anlamalı.

0
3
yanıtYanıtla
Sanane:

Doktorlar çok havalı ilaç yazıp başından atıyorlar.bence hak ediyorlar.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title