Haberler

Yeni doğan bebeği poşete koyup 5. kattan aşağı attılar

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apartman girişinde poşet içerisinde yeni doğan kız çocuğuna ait ceset bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan Gürcistan uyruklu anne ve kızının rahat tavırları ise pes dedirtti.

Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi'ndeki vatandaşlar bir apartmanın girişinde yeni doğan bebeğe ait poşete içerisinde ceset buldu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri cesedin yeni doğan kız çocuğuna ait olduğu belirledi.

Yeni doğan bebeği poşete koyup 5. kattan aşağı attılar

5. KATTAN ATILDIĞI DEĞERLENDİRİLİYOR

Yapılan incelemelerin ardından yeni doğan bebeğe ait ceset otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olay yerindeki incelemelerin ardından bebeğin apartmanın 5. katındaki dairenin penceresinden atıldığı değerlendiriliyor.

Yeni doğan bebeği poşete koyup 5. kattan aşağı attılar

RAHAT TAVIRLARI PES DEDİRTTİ

Jandarma ekipleri ismi öğrenilemeyen Gürcistan uyruklu anne ve kızını gözaltına aldı. Gözaltına alınan anne ve kızının rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yeni doğan bebeği poşete koyup 5. kattan aşağı attılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gürcistan Konaklı Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (23)

Yesim Cinbasi:

Allah belanizi versin o bebeğin ne suçu günahı var

472
11
yanıtYanıtla
MAMOS BUSINESS SERVICES:

NEDEN SINIRDIŞI YOOK BU ÜLKEDE ????PİSLİKLER NSIL AYIKLANACAKLAR

344
17
yanıtYanıtla
Tayfun SöyLemez:

NE KADAR KARAKTERSİZ NE KADAR VİCDANSIZ İNSANLARSINIZ SİZ YA... YAZIKLAR OLSUN BEBEK BU BEBEK MADME BAKAMICAKSIN VER COCUK ESIRGEME KURUMUNA NEDEN CANINA KIYIYOSUN...

219
11
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Çocuk evlatlık etmek için binlerce aile var vereydi atın hapse

195
3
yanıtYanıtla
Ahmet Karadeniz:

Allah var Allah ben çocuk sahibi olmak için 32 yıldır bekliyorum Allah'ım kurban olayım onlara değilde bize ver kurban olayım Allah'ımmm

179
8
yanıtYanıtla
Büşra Nur Çetin:

Allah belanızı versin ben bebeğimi sevmeye kıyamıyorum rezil insanlar pisliginizin bedelini o masum bebegemi odettiniz Allah'ım yazık ya o günahsız kendini koruyamayan çocuğa nasıl yaparsınız Allah ıslah etsin sizin gibi pislikleri

122
10
yanıtYanıtla
Başak Ertürk:

kopsun artık kıyamet bundan daha berbat bir dünya olamaz herhalde

88
7
yanıtYanıtla
Z Akbas:

Allah belanızı versin kendi günahınızın bedelini o bebeğemi ödettiniz

90
0
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Özgür cinsellik sonucunda bazı kendini bilmezler doğan bebeklerini çöp gibi atıp fingirdemeye devam ediyorlar.. Bunlara ağır cezalar vermezseniz de yapmaya devam edecekler.

77
6
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Allah belanızı versin başka diyecek bir şey bulamıyorum. Bu vahşet

82
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title