Haberler

Uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıkan Ümitcan Uygun adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olan ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Ümitcan Uygun, arkadaşı T.K, ile uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından babasıyla birlikte gözaltına alındı. Ümitcan Uygun ve şüpheliler ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi.

3 Haziran 2020'de Ankara Keçiören'deki evinde cansız bedeni bornoz kuşağına asılı halde bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un uyuşturucu kullanırken çektiği video toplumda infial yarattı.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyada gündem olan görüntüler kısa sürede büyük tepki topladı. Kullanıcılar, "Ümitcan Uygun kim tarafından neden korunuyor?", "Ümitcan Uygun neden tutuklanmıyor?" şeklinde paylaşımlarda bulundu.

DAHA ÖNCE DE UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI SÖYLEDİ

Öte yandan Ümitcan Uygun videoda yaptığı konuşmada daha önce de uyuşturucu kullandığını belirtirken, ilk kez bu yöntemle uyuşturucu kullandığını söyledi.

UYUŞTURUCUYU KIZ ARKADAŞININ ELİNDEN İÇTİ

Videoda Uygun uyuşturucuyu bir kızın elinden içerken, görüntülerde yanlarında başka bir kız olduğu da görüldü.

EMNİYETTEKİ İFADESİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Bahsi geçen görüntülerin ardından harekete geçen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümitcan Uygun ve yanında bulunan T.K'nın yakalanması ve gözaltına alınması talimatı verdi. Ankara Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucunda Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan baba Uygun serbest bırakılırken, Ümitcan Uygun adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıkan Ümitcan Uygun adliyeye sevk edildi

ALEYNA ÇAKIR OLAYI

Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Uygun, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Son olarak Aleyna Çakır'ın ölümüne dair otopsi raporu yayınlandı. Otopsiden Çakır'ın ölümünde şüphe bulunmadığı ve ölümün ası sonucu meydana geldiği aktarıldı.

ALEYNA ÇAKIR'IN OTOPSİ RAPORU

İstanbul Adli Tıp Kurumu 1'nci Adli Tıp İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan rapor savcılığa gönderildi. Raporda, Esen'in asılma dışında vücudunda tespit edilen belirtilerin ölüm meydana getirecek nitelikte olmadığı, iç muayenesinde kafatasında kırık, kafa içi kanama, iç kanama, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanmasına rastlanılmadığı belirtildi.

Raporda, ayrıcı yapılan incelemede kişinin asılma dışında travmatik tesirle öldüğünün tıbbi delilleri bulunmadığı anlatılarak, tespit edilen alkol düzeyinin de tek başına ölüm meydana getirebilecek düzeyde olmadığı vurgulandı. Kişinin zehirlenme sonucu öldüğü yönünde de tıbbi delillere ulaşılamadığı vurgulanan raporda şöyle denildi:

"Adli dosyaya kayıtlı bilgilerde kişinin ası materyali boynunda iken yerde yatar vaziyette bulunduğu, olay yerinde şüpheli bir durum bulunmadığı, otopsisinde boyun bölgesinde yükselici yüzeyselleşici vasıfta telem (ip izi), telem altında kas dokuda ekimoz tespit edildiği, iç organlarda tespit edilen makroskopik vurgular, cesedin bulunduğu ortam, bulunuş şekli, olay yeri inceleme bulguları birlikte değerlendirildiğinde kişinin ölümünün, ası sonucu meydana gelmiş olduğu oy birliğiyle mütalaa olunur."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Aleyna Çakır Ankara Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (7)

NNN:

Simdi bu eleman kadin cinayetinde süpheli ve buna ragmen kizlar bununla takiliyor. Yarin öbür gün bu uyusturu ictiren kiz cinayete kurban gitse, yine cikip kadin cinayetlerini lanetleyecegiz ve katledilen kadinlar icin üzülecegiz. Allah akil fikir versin!!

72
1
yanıtYanıtla
sen:

kızların orda zorla tutulmadıklarını nerden biliyoruz????

yanıt0
yanıt9
Yahya:

Eleman’ın galiba fazlasından erkek hormonu var ve kötü karakterlı olduğundan dolayı kızlar kadınlar hoşlanıyorlar.

yanıt0
yanıt0
hakim:

bu adamla takılan hiç bir kıza üzülmüyorum

67
3
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Namuslu, dürüst, işinde gücünde, ekmeğinin derdinde olan gençlerin rüyasında bile göremeyecekleri kızları bunlar tuvalet kağıdı niyetine kullanıyor. Kızların dini imanı para olmuş, Yolunuz yol değil desen, işine bak moruk derler.

23
2
yanıtYanıtla
ADAMSIN:

ADAM YERİNE KOYMAZLAR, TENEZZÜL ETMEZLER. ÖYLE EKMEĞİNDE ADAMIN ZERRE DEĞERİ YOK MAALESEF.

yanıt2
yanıt0
YOK ÖYLE BİR ŞEY:

KİMSE KİMSEYİ ZORLA BİR YERDE TUTAMAZ ONUNLA TAKILAN KIZLARIN HEPSİ HALİNDEN KAT KAT MEMNUN ÖNCE Kİ MESAJLARIN İFŞALANMASINDAN BİLİYORUZ VE UNUTMADAN HERKES GİDECEĞİ YOLU KENDİ BELİRLER ARILARI ÖLDÜRÜP SİNEKLERDEN BAL BEKLEYEMEZSİNİZ SAYIN KADINLAR. İŞİN ÖZÜ ŞU NE OLMAK İSTEDİĞİNE SEN KARAR VERİRSİN BAŞKASI DEĞİL. O ŞAHIS VE ONUN GİBİ ŞAHISLARA İLGİ DUYAN HİÇ BİR KADINA ZERRE ÜZÜLMÜYORUM. ÖZGÜRLÜK MEDENİYET VE MUTLULUK BU DEĞİL.

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title