Haberler

Ünlü Youtuber Hakkı Alkan kaza geçirdi...O anlar kamerada

Güncelleme:

Ünlü Youtuber Hakkı Alkan kaza geçirdi.

Ünlü Youtuber Hakkı Alkan kaza geçirdi...O anlar kamerada

Ünlü Youtuber otomobiliyle sapağı kaçırıp aniden şerit değiştiren motosikletliye çarptı

İSTANBUL - Ünlü teknoloji editörü ve Youtuber Hakkı Alkan, Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde lüks otomobiliyle seyrettiği esnada sapağı kaçıran ve aniden şerit değiştiren motosikletliye çarptı. Kaza sonucu yere düşen motosikletteki çift şans eseri yara almazken, o anlar ise kask kamerasına yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü akşam saatlerinde 4. Levent-Maslak arası Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde spordan çıkarak 34 HA 122 plakalı lüks otomobiline binen ünlü teknoloji editörü ve Youtuber Hakkı Alkan, evine doğru seyretmeye başladı. Alkan şeridinde seyrettiği esnada kız arkadaşıyla birlikte yolda giden 34 CDR 919 plakalı Ali isimli motosiklet sürücüsü, sapağı kaçırdığını fark edince sinyal vermeden aniden şerit değiştirdi. Son anda fark ederek frene basan Alkan, duramayarak motosikletliye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve kız arkadaşı yere düşerek savruldu. Kaza sonucu şans eseri motosikletli çift yara almadan kurtulurken, araçlarda ise maddi hasar meydana geldi. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise yoldan geçen motosiklet sürücüsü İsmail Öznam'ın kask kamerasına yansıdı.

"Hatanın kendisinde olduklarını da kabul ettiler"

Yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Hakkı Alkan, "Hayatımda ilk defa kaza yaptım. Dün akşam büyük bir şok yaşadık. Spor yaptım, eve doğru geçiyordum. Levent'ten Maslak'a doğru yaklaşık 5-10 dakikalık bir yolum vardı. Bu yolu sakin bir şekilde alırken, acayip bir şeyle karşılaştım. 3 şeritli herkesin vızır vızır aktığı bir yolda önüme üzerine 2 kişi olan bir motosiklet geçti ve durdu. Görür görmez, hızlı bir şekilde frene asıldım. Aracı mümkün olan en kısa sürede durdurmaya çalıştım ama maalesef çarpışmayı engelleyemedim. Sonrasında aracın dörtlülerini yaktım ve önce motosikletteki arkadaşlara baktım. Ayağa kalktıklarını görünce kenara geçtiler ve motosikletlerini kenara çektiler. İyi misiniz diye sorarak herhangi bir ambulans ister misiniz? diye sordum. O anın sıcaklığıyla belki kırıkları fark edememiş olabilirler diye ambulans çağırmayı önerdim. Onlar öyle bir şey talep etmeyince, aracımı bir anda çekmem gerektiğini düşündüm. Çünkü orası çok mantıksız bir yerdi. O esnada başka bir motosikletli geldi, araçlar durdu. Türkiye'de gerçekten çok yardımsever insanlar var. Açıkçası ben bu kadar yardımsever insanın etrafımızda olduğunu bilmiyordum. Sonrasında motosikletli arkadaşlarla da sohbet ettim. Hatanın kendisinde olduklarını da kabul ettiler. Araçlarda da aman aman bir hasar yoktu. Önemli olan can sağlığıydı, diğerleri ikinci plandı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hakkı Alkan Maslak 3. Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title