Haberler

Kocasının defalarca bıçakladığı kadın, sürünerek çıktığı kapı önünde hayatını kaybetti

Güncelleme:

Tuzla'da bir kadın, kocası tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Sürünerek binanın dışına kadar çıkan kadının yakınları, o anlarda sinir krizi geçirdi.

Aydınlı Mahallesi'nde iddiaya göre 2 çocuk annesi Seher Ç. kocası Ceyhun Ç. tarafından evleri içerisinde defalarca bıçaklandı.

YARALI HALDE KAPIYA KADAR ÇIKIP YIĞILDI

Eşini bıçaklayan Ceyhun Ç. hızla olay yerinden kaçarken yaralı Seher Ç. bina dışına çıkarak yardım istedi. 2 çocuk annesi bina önünde yere düşerken kadının yardımına site sakinleri ile yakınları geldi.

Kocasının defalarca bıçakladığı kadın, sürünerek çıktığı kapı önünde hayatını kaybetti

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kanlar içinde yerde yatan kadını gören yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen ambulansın ilk müdahalesi ile hastaneye götürülen Seher Ç'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAÇAN ZANLI ARANIYOR

Polislerin olay yerine gelmesi üzerine kaçan zanlı Ceyhun Ç. aranıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ceyhun Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (102)

İsimsiz:

Benim eski eşim beni iki kez aldattı ve başkaları ile birlikte oldu hiç sesimi çıkarmadım Tokat bile atmadım boşadım yol verdim çekti gitti , öldürsem hayatım bitecek çocuğum rezil olacak, şimdi çocuğum bile herşeyi biliyor anlıyor o bile benim yanımdan gitmiyor, ister görüşsün anası ile ister görüşmesin onun kararı ama birini öldürmek çözüm değil bırak Allah’a havale et burada yada diğer tarafta allahım onun cezasını verecek

70
4
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Doğru olanı yapmışsın kardeş! Başını yakmaya değmez. Geçmiş olsun.

yanıt18
yanıt1
35:

LANET OLSUN SANA

35
5
yanıtYanıtla
camış:

yazık lan senin erkekliğine. kadına mı gücün yetti

28
9
yanıtYanıtla
ÖKÜZ:

yazık lan senin kadınlığına erkeğe mi gücün yetti

yanıt6
yanıt7
TURGUT:

Biz nasıl bu hale geldik anlam veremiyorum. Ne Allah korkusu kaldı ne vicdan ne de merhamet. Allah ıslah etsin. Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın hiç bir kadın ölümü haketmiyor. İstemiyorsa ve istemiyorsan ayrıl gitsin olayların bu boyuta gelmesine ne gerek var.

31
5
yanıtYanıtla
Vatancan:

Secimlerde böyle secersek bu hale geliriz Ve bu daha da iyi halimiz

yanıt6
yanıt8
AYGÜL.:

Ne biliyorsun iç dünyalarını belki evli oldugu halde aldattı namus diye bişey kalmasınmı

yanıt6
yanıt11
ADAM:

ŞERİAT OLMADAN PİSLİKLER TEMİZLENMEZ

24
12
yanıtYanıtla
soru:

bu pislikler ozaman neden hep islam ülkelerinde

yanıt2
yanıt1
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title