Haberler

Trafikte eşiyle tartışan adamı bulup tetikçisine kurşunlattı

Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa'da bir kişi, bir kadınla trafikte tartıştıktan sonra hayatının kabusunu yaşadı. Daha sonra kadının eşi tarafından aranılan şahıs, buluşmaya gittiğinde kurşun yağmuruna tutuldu. Hastaneye kaldırılan şahıs tedaviye alınırken olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Bayrampaşa'da trafikte tartıştığı kadının kocası tarafından defalarca telefonla tehdit edilen Emre Ü., taraflar bir araya gelmek istedi. Bunun üzerine bir araya gelen taraflardan Emre Ü., trafikte tartıştığı Gizem M.U'nun kocası Mert C.U.,'nun arkadaşı tarafından silahla vuruldu.

22 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinde Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesinde iddiaya göre aynı gün Eyüpsultan'da trafikte ilerleyen Emre Ü., seyir halindeyken Gizem M.U., ile tartışmaya başladı. Tartışmanın üzerinden saatler sonra Emre Ü., akşam saatlerinde iki farklı cep telefonu numarasından 'Sen kimsin benim eşime küfür ediyorsun' diye arandı.

"BU MU SANA KÜFREDEN?"

Kendisini ısrarlı bir şekilde arayan kişiler tarafından tehdit edilen Emre Ü., arkadaşı Cem R.,'yı da yanına çağırıp telefonla kendini arayanlar ile buluştu. Gizem M.U.'nun eşi Mert C.U., arkadaşları ile beyaz renkli plakasız bir araçla buluşma yerine geldi. Arabadan inen 4 kişiden 1'i elindeki cep telefonuyla görüntülü konuştuğu Gizem M.U.'ya " Bu mu sana küfür eden" dedikten sonra belinden çıkardığı silah ile Emre Ü.'ye defalarca ateş edip, gelmiş oldukları araç ile olay yerinden uzaklaştı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Emre Ülker'i ambulans ile hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek araçla kaçan saldırganları yakaladı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonrasında azmettirici olduğu iddia edilen Mert C. U., Kerim B, saldırgan Kürşat E. Ö., ve Emre M. olduğunu tespit ederek olayda kullanılan silah ile birlikte yakaladı. Cem R., ve Emre M., isimli şahısların tanık olarak ifadelerinin alınmasının ardından şüpheli olarak ifadesine başvurulan Gizem M.U., serbest bırakıldı. İfadeleri alınan azmettirici Mert C.U., Kerim B. ve saldırgan Kürşat E.Ö., sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mert C.U., Kerim B. ve Kürşat E.Ö.'nün daha önceden de suç kayıtlarının olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Selahattin Demirel - 3.Sayfa

Bayrampaşa İstanbul Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

sade vatandaş:

burada bir anormallik var saldırıya uğrayan kişinin telefon numarasını saldırgan nasıl öğrenip tartıştıkları saldırdıkları şahşı aradı tahminen şahsın kimlik bilgilerini plakadan kanunlara aykırı bir şekilde ele geçirmiş bu bilgileri veren kimse varsa cezalandırılmalı

88
3
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

valla gardaş panel manel birşeyler diyorlar tüm bilgilerimiz varmış yalan doğru artık...

yanıt15
yanıt1
mahmut:

kardeşim trafikte tartışma olur.Ancak küfür etmeyin. Tartışabilmek insanca bir durumdur. Ama olayı küfüre kavgaya götürmek insani değildir. kendinizi kontrole din. sonu iyi olmuyor. karşındaki ni tek başına diye sen 3 kişiyim diye haklı olmuyorsun...! yarın gelir sıkar gider.

43
2
yanıtYanıtla
Fatih Apaydın:

normal yani? ya adam dövmek başka plakasız araçla gelmek kurşun yağdırtmak başka, kalmadı mı akıllı adam memlekette 6 kişi de beğenmiş hayırlı olsun

yanıt17
yanıt4
Fatih Apaydın:

münafığın bir özelliği de öfkelendiği zaman aşırıya gitmesidir hadiste geçiyor araştırın

yanıt10
yanıt2
Mehmet Kahraman:

Welcome to Texasİstanbul , millet birbirini yiyor kendi adaletini sağlama peşinde yukardakiler de hala şehri paylaşamıyor:)

27
3
yanıtYanıtla
Fatih Apaydın:

Texas ve 1900'lü yıllara dayanan öyküleri izliyoruz (!)

14
2
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

Yarin serbest, 2-3 Seneye Mahkeme olur. 4 Sene verirler, 3 sene gectigi icinde kalan 1 seneyi ertelerler.

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title