Haberler

Samsun'dan Artvin'e gidiyorlardı! 4 arkadaşın yolculuğu faciayla bitti

Güncelleme:

Samsun'dan Artvin'e gitmek için yola çıkan 4 arkadaşın yolculuğu Trabzon'un Sürmene ilçesinde faciayla sonuçlandı. Otomobilin bariyere çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Samsun'dan Artvin'e gitmek isteyen 4 arkadaşın yolculuğu Trabzon'da faciayla bitti. Trabzon'un Sürmene ilçesinde bariyere saplanan otomobilin ikiye bölünmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

BARİYERLERE ÇARPARAK DURABİLDİ

Karadeniz Sahil Yolu'nda Trabzon-Rize istikametinde gitmekte olan Altan Ekdi yönetimindeki 55 AAB 040 plakalı Tofaş marka otomobil, henüz bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sürmene ilçe merkezi girişinde bulunan yol ayrımındaki bariyerlere hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ikiye bölünürken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekiplerince otomobilde sıkışan yaralılar kurtarılırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Emirhan Bodur ve Serhat Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücü Altan Ekdi ve Durmuş Karaköse sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası Karadeniz Sahil Yolu'nda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, olay yeri ve savcının incelemesinin ardından hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenleri otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

AKRABALARINI ZİYARETE GİDİYORLARDI

Otomobilde bulunan 4 kişilik arkadaş grubunun Samsunlu olduğu ve akrabalarını ziyaret için Artvin'e gidecekleri öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaza yerinden kareler;

Samsun'dan Artvin'e gidiyorlardı! 4 arkadaşın yolculuğu faciayla bitti

Samsun'dan Artvin'e gidiyorlardı! 4 arkadaşın yolculuğu faciayla bitti

Samsun'dan Artvin'e gidiyorlardı! 4 arkadaşın yolculuğu faciayla bitti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sürmene Trabzon Samsun Artvin Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Ali :

Bir kuş vakası daha. Ne kadar üzücü. Şu arabaya verilen paralar tamamen şişirmedir. Saç çok pis keser. :( Allah rahmet eylesin.

50
1
yanıtYanıtla
Hasan Turan:

Şu yürüyen tabutları neden hala kullanırlar. Hadi bunlar kullanıyor, devlet neden bunları trafikten men etmiyor. Hay nalet ya. Hem kendi hem başkalarını hayatlarını tehlikeye atıyorlar.

41
4
yanıtYanıtla
girilmez:

o zaman kimse motorsikler veya bisiklet kullanmasın onlarda sac da yok

yanıt8
yanıt24
Mehmet Kahraman:

sen kaşeyi bastıgın yeri değiştirmedigin icin binemiyorlar , adam o araca binmek ister mi durumu olsa?

yanıt39
yanıt9
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Şu tenekeleri kaldırsınlar artık piyasadan

29
0
yanıtYanıtla
MASARİ:

Ülkemizin başına bela edilmiş araçlar. Toplatılması lazım.

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title