Haberler

Tokat'ta 5.6'lık depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı

Güncelleme:

Tokat'ta 5.6'lık depremin etkisi gün ağarınca ortaya çıktı. Adeta beşik gibi sallanan Sulusaray ilçesinde hasarın boyutu havadan alınan görüntülerle gözler önüne serildi. Görüntülerde çok sayıda binanın yıkıldığı, minarelerin düştüğü görülürken kentteki insanlar sabaha kadar korku dolu bir gece geçirdi.

2 gündür peş peşe depremlerin yaşandığı ve en son 5.6'lık sarsıntının ardından tekrar gündem olan Tokat'ın Sulusaray ilçesi gece boyunca 5 kez daha sallandı. Başta ilçe ve kent merkezi olmak üzere tüm Tokat adeta diken üstünde beklerken depremin merkez üssünden görüntüler geldi.

BİNALAR YIKILDI, MİNARELER DÜŞTÜ

Sulusaray ilçesinden dron ile havadan alınan görüntülerinde depremin vurduğu bölgelerde binaların yıkıldığı, cami minarelerinin düştüğü, kayalarla kapanan yolların iş makineleri ile açıldığı görüldü.

Tokat'ta 5.6'lık depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı

"SABAHA KADAR ARABADA BEKLEDİK"

Ekipler, hasar tespit çalışmalarına hızla devam ediyor ve zarar gören bölgelere yardım ulaştırılması için koordinasyon sağlanıyor. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapması bekleniyor. Depremde ahırın duvarı yıkılan ve evinde çatlaklar olduğu için geceyi dışarda geçirmek zorunda kalan Tekke Mahallesi sakinlerinden Recep Göktepez, "Bir anda deprem oldu. Evin önünde oturuyordum kalkamadım. Sabaha kadar arabada bekledik. Ahır duvarı komple uçtu. Evde de çatlaklar olduğu için giremiyorum" dedi.

Tokat'ta 5.6'lık depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı

Tokat'ta 5.6'lık depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sulusaray Deprem Tokat Deprem 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (20)

Sihirbazın Çırağı:

Gökteki tanrılardan hakkaten korkulur, Dünya'ya saldıkları yarım akıllı insan nesline azdırıcı şeytanları musallat edip sonra da küçük çocuğun sineğin kanatlarını yolması ya da bir içecek pipetiyle yuvası etrafında dolanan masum karıncalara eziyet etmesi gibi oynuyorlar hepsiyle. Gerçek şeytan Lucifer mi ? İnsanlar mı yoksa gökteki tanrıların kendileri mi ? Kötülüğün kaynağı acaba hangisi ? Deprem yapmak için günah işleten mi yoksa günahları sonucu gerçekleşen depremle ölümlere sebep olanlar mı?

16
193
yanıtYanıtla
Hasan Deniz:

La İlahe İllallah (Allah Tektir)

yanıt150
yanıt15
Mehmet Erarslan:

Galiba mitoloji bağımlısısın Allah tek tir eşi benzeri yoktur belli bir mekana sahip değidir her yer onundur

yanıt51
yanıt3
JY:

HASAN, MEHMET ISPATINIZ VARMI?????

yanıt6
yanıt22
Tırpan:

Allah, benim Rabbim, Seni de senin tanrı dediklerini de Cehenneme doldurup yakabilir.

yanıt15
yanıt7
girilmez:

Jy tabiki var ispatı senin gibi salğı bile konuşturuyor baksana

yanıt20
yanıt4
Yorumcu Davut :

5.6 lık depremler nedeniyle çatlak bile olmaması lazım. sene 2024 olmuş 5 şiddetindeki depremlerden etkileniyoruz. yazık gerçekten.

89
4
yanıtYanıtla
Yusuf Yorulmaz:

dalga geçenler şimdi anlamışlardır umarım.

23
0
yanıtYanıtla
Ayhan:

Bu ülkenin insanına reva mı bu ya . 5.6 olan deprem ev yıkılıyor yazık. Bu evlerin merkezi ve yerel yönetimlerin desteği ile yenilenmesi gerekiyor. Bunlar ne yapıyor ?

14
3
yanıtYanıtla
Ayhan Kökemli:

Chp ile bir olup, kentsel dönüşüm e hayır diyorlar.

yanıt8
yanıt8
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title