Haberler

Tokat'ta çocuklar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, köy muhtarı hayatını kaybetti

Güncelleme:

Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Tanoba Kasabası'nda çocuklar arasında çıkan tartışmaya husumetli olan babalar da karıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Hüseyin N., Muhtar Duran Keleş'i 5 el ateş ederek vurdu. Keleş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Hüseyin N. ise ormanlık alanda jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Tokat'tın Erbaa ilçesinde çocuklar arasında çıkan tartışmaya babalar da karışınca kavga büyüdü. Kavgada köy muhtarı silahla vurularak hayatını kaybetti.

Tokat'ta çocuklar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, köy muhtarı hayatını kaybetti

KÖY MUHTARINA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, Erbaa ilçesine bağlı Tanoba kasabasında meydana geldi. İddiaya göre, çocukların aralarında çıkan tartışmaya babalar da dahil oldu. Aralarında önceden husumetin de bulunduğu babaların tartışmaya dahil olmasıyla olay büyüdü. Hüseyin N. ve Duran Keleş arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kasaba merkezinde bulunan kahvede çıkan kavgada Hüseyin N., Tanoba Kasabası Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Duran Keleş'i silahla 5 el ateş ederek vurdu.

Tokat'ta çocuklar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, köy muhtarı hayatını kaybettiMuhtar Duran Keleş

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Keleş Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Keleş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tokat'ta çocuklar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, köy muhtarı hayatını kaybettiHüseyin N.

ORMANLIK ALANDA YAKALANDI

Olay yerinden kaçan Hüseyin N., JASAT ekipleri tarafından ormanlık alanda yakalandı. Ekiplerin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Tokat'ta çocuklar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, köy muhtarı hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Tanoba Erbaa Erbaa Tokat Olay Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title