Haberler

TIR'da alüminyum folyo kaplı göçmenler yakalandı

Güncelleme:

Edirne'de kaçak şekilde Bulgaristan'a geçmek isteyen iki göçmen x-ray'den kaçmak için alüminyum folyo kaplı kıyafet giydi ancak yine de yakalandı.

Edirne'de, Bulgaristan'a çıkış yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen TIR'da iki kaçak göçmen yakalandı. Göçmenlerin, x-ray cihazının vücut ısılarını algılamaması için alüminyum folyo kaplı kıyafet giydikleri tespit edildi.

CİHAZDAN KAÇAMADILAR

Bulgaristan'a çıkış yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen TIR, şüphe üzerine x-ray cihazına yönlendirildi. Yapılan taramada TIR'ın dorsesinde, yasa dışı yollarla Bulgaristan'a gitmek isteyen iki kaçak göçmen tespit edilip yakalandı.

TIR'da alüminyum folyo kaplı göçmenler yakalandı

ALÜMİNYUM FOLYO KAPLI KIYAFETLE ÖNLEM

Göçmenlerin, x-ray cihazının vücut ısılarını algılamasının önüne geçmek için alüminyum folyo kaplı kıyafet giydikleri belirlendi. TIR şoförü gözaltına alınırken iki kaçak göçmen İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bulgaristan Göçmen Edirne Güvenlik Göçmenler 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Mustafa muh:

Giriş serbest ,çıkış yasak... İlginç...

68
0
yanıtYanıtla
Mehmet :

Ya neden yakalıyorsunuzki bırakın nereye giderlerse gitsinler

51
2
yanıtYanıtla
Mehmet Kosovali:

ya arkadas adamlar bizim ülkeden kaçıyo, ona bile izin vermiyolar , bırakın gitsinler ne hale geldi ülke bunlar yüzünden ya

39
3
yanıtYanıtla
Keremoglu Mehmet:

Bırakın gitsinler. Tamam

32
3
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Bende. Burada yazan arkadaşlarla hemfikirim Geçsınler Avrupa’ya

23
3
yanıtYanıtla
faruk :

ya savaş yada mecburi başka olaylar nediyle zor ve tehlikeli yollara düşüyor insanlar...en azında yüzünü net fotosu vermek o insanları onurur zedeleyen bişey değil mi

8
12
yanıtYanıtla
Mysterious M.:

Ilk defa kalbi temiz birine rastliyorum gercekten. Helal olsun

yanıt5
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title