Haberler

TEM'de Nefes Kesen Operasyon! Polis TIR'larla Barikat Kurdu

Güncelleme:

Bolu'da, polisin 'dur' ihtarına uymayan ve TEM'de bir süre ters yönde giderek sürücülere büyük korku yaşatan otomobildeki 2 kişi, TIR ve diğer araçlarla barikat kurularak yakalandı.

Gerede'den İstanbul yönüne giden 34 ZF 2765 plakalı otomobilin sürücüsü, D-100 Karayolu Yeniçağa mevkiindeki kontrol noktasında polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Polislerin peşinden gittiği otomobil, yaklaşık 20 kilometre sonra Çaydurt Gişeleri'nden TEM'e girdi. İstanbul yönünde hızla ilerleyen otomobil, peşindeki polisleri atlatmak için otoyoldaki acil geçiş noktasından Ankara şeridine geçip İstanbul'a doğru ters yönde ilerlemeye devam etti.

SÜRÜCÜLERE BÜYÜK KORKU YAŞATTI

Yaklaşık 10 kilometre TEM'de orta şeritte ters yönde giderek sürücülere büyük korku yaşatan otomobil sürücüsü, daha sonra bir sonraki acil geçiş noktasından tekrar İstanbul yönüne geçti.


POLİS TIR'LARLA BARİKAT KURDU

TEM'de kaçmaya devam eden sürücü, Paşaköy mevkiinde durdurulan TIR ve diğer araçlarla barikat kuran, uzun namlulu silahlarla önlem alan polisler tarafından yakalandı.


ELLERİ KELEPÇELENEREK EKİP ARACINA BİNDİRİLDİLER

Sürücü Ahmet Tekin ve yanındaki arkadaşı 21 yaşındaki Serhat Ağraç, araçtan indirilip elleri kelepçelenerek ekip aracına bindirildi. Ahmet Tekin, ehliyeti olmadığı için kaçtığını söyledi. Bir polis, "Otoyolda ters yönde gidiyorsun, kurşun sıksak ne yapacaksın?" diye tepki gösterirken, bir polisin de "Öleceksin, niye ters yönde gidiyorsun?" demesi üzerine Ahmet Tekin, "Gerede'de mahkemem vardı. Mahkemeden çıktık. Döveceksiniz sandım ne bileyim ağabey öyle kaçtım" dedi.


ARAÇ KİRALIK ÇIKTI

Otomobili İstanbul'dan kiraladıkları tespit edilen Tekin ve Ağraç, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Otomobil de arama yapılmak üzere Emniyet'e götürülürken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Tekin İstanbul Gerede Bolu 3.Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (22)

AMED:

Barikat mı beri hendekte kazsaydınız

2
29
yanıtYanıtla
bnt:

sizin gibi etekliler kazıyor ya hemde kendi mezar yeri olarak ne güzel aslında leşlerinizi oraya gömselerde masraftan kurtulsa devlet daha iyi olur.

yanıt10
yanıt0
HACİ:

HAİNLİKKANINIZDAVAR

yanıt8
yanıt1
denyyo amed:

anco onu senin gibi dennnyyyyyyoooolar yapar. . . .

yanıt7
yanıt0
leee:

Polisin düştüğü duruma bak ruh hastaları sizi

yanıt0
yanıt1
TC:

böyle empesilleri zevk için döveceksin

21
1
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

BÖYLE ÜLKEYE BÖYLE VATANDAŞ LAZIM. Zaten iktidarı görünce ülke insanının nasıl düşündüğünü anlamamak elde değil. HİÇBİR ZAMAN BAŞIMIZA GELECEK TEHLİKEYİ ANLAYAMADIK.

5
15
yanıtYanıtla
bnt:

bende farklı bakayım senin gibi düşünenler olduğu sürece 1 adım ileri gidemeyiz. muhalefeti görünce zaten sen ve bunun gibi vatandaşlar olması gayet normal c. başkanına akşama kadar hakaret küfür eden bir muhalefet lideri varken onu takip eden grubunda yasaları hiçe sayması kadar normal birşey olamaz. sizin imam osurursa siz cemaati olarak sıçarsınız kısaca ata sözündeki gibi.

yanıt3
yanıt2
at hırsızları:

özrü kabahatinden büyük at hırsızının

15
1
yanıtYanıtla
EMEKLİ:

BİZ NEDEN ÇOK SUÇ İŞLENEN BİR ÜLKE OLDUK , TACİZLER TECAVÜZLER CİNAYETLER SOYGUNLAR HER TÜRLÜ SUÇLA DOLU HABERLER . NASIL BU HALE GELDİK 55 YAŞINDAYIM BEN ÇOCUKKEN DELİKANLI KAVGALARI OLURDU BOLCA CİNAYET ÇOK ENDERDİ ARASIRA HIRSIZLIK OLURDU CİNGENELER YAKALANIRDI GARİPLER KAPI ÖNÜNDEN BİR ŞEYLER ÇALARLARDI HEPSİ BUYDU SUÇUN , ŞİMDİ HALE BAKIN NE GÜNLER YAŞIYORUZ . BUNUN NEDENİNİ ARAŞTIRAN VARMI SUÇ NEDEN YÜKSELİYOR BU ÜLKEDE ???

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title