Haberler

Tem'de Hafriyat Kamyonu Devrildi, Trafik Kilitlendi

TEM'de hafriyat kamyonu devrildi, trafik kilitlendiİSTANBUL - TEM Otoyolu'nda devrilen kum yüklü hafriyat kamyonu nedeniyle trafik durdu.

TEM'de hafriyat kamyonu devrildi, trafik kilitlendi

İSTANBUL - TEM Otoyolu'nda devrilen kum yüklü hafriyat kamyonu nedeniyle trafik durdu. Kazada kamyon sürücüsü hafif yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu, Celaliye Mevkii İstanbul istikametinde yaşandı. 34 AZE 83 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek yola devrildi. Kazayı gören vatandaşlar hafif yaralı sürücüyü kamyondan çıkarırken polis, itfaiye ve ambulans ekiplerine haber verildi. Devrilen kamyon yolu komple kapatırken, trafik ise tamamen durdu. Vinç ve polis ekiplerinin çalışmasıyla yaklaşık 45 dakika boyunca trafiğe kapanan TEM otoyolu İstanbul istikameti kontrollü olarak tek şeritte trafiğe açıldı.

Kaza anını gören başka bir sürücü ise "Biz peş peşe geliyorduk kamyon sağ şeride girdi ve yola devrildi. Hızımızda normaldi"dedi.

Polisin kazanın oluş biçimi ile ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Celaliye İstanbul 3.Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title