Haberler

Taksim'de trafik denetimi: Sürücülere ceza yağdı

Güncelleme:

- Taksim'de trafik denetimi: Sürücülere ceza yağdı Taksim Meydanı'nda uygulama noktası oluşturan trafik ekipleri tarafından otomobil ve motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

- Taksim'de trafik denetimi: Sürücülere ceza yağdı

İSTANBUL - Taksim Meydanı'nda uygulama noktası oluşturan trafik ekipleri tarafından otomobil ve motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetim sonrası toplam 8 bin 706 TL para cezası kesildi.

Taksim Meydanı'nda uygulama noktası oluşturan trafik ekipleri tarafından otomobil ve motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimler sonucunda trafik kurallarını ihlal eden pek çok sürücüye toplam 8 bin 706 TL para cezası kesildi.

Taksim Meydanı'nda denetimlerini gerçekleştiren trafik ekipleri, sürücülere yönelik yaptıkları denetimde araç sürücülerinin sürücülerin ehliyet ve ruhsatları sorgulanırken motosiklet sürücülerinin de kask ve plaka kontrolü de yapıldı. Denetim sonrası trafik kurallarını ihlal eden pek çok sürücüye ceza yağdı. Yetersiz ehliyet, yaya ihlali, emniyet kemeri takmamak ve belge eksikliği olan pek çok sürücüye toplam 8 bin 706 TL para cezası kesilirken bir sürücünün de aranması olduğu ortaya çıktı. Ayrıca denetimler esnasında müşteri beğenmeyen ticari taksi şoförü de tespit edilerek ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Beyoğlu Taksim 3. Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title