Haberler

17 Ayrı Suçtan Aranan Zanlı, Beyoğlu'nda Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul polisinin Beyoğlu'nda şüphe üzerine durdurduğu araçta bulunan 17 ayrı suçtan aranan ve 39 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası olan Hüseyin N. isimli şahıs yakalandı.

Beyoğlu'nda polisin şüphe üzerine durdurduğu araçta 17 ayrı suçtan aranan ve 39 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası olan suç makinesi yakalandı.

POLİS GBT İNCELEMESİ YAPTI

Edinilen bilgilere göre; Camiikebir Mahallesi Kasımpaşa Kızılay Meydanı'nda devriye görevi yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Araçta inceleme yapan ekipleri, durumundan şüphelenen Hüseyin N. isimli şahsın UYAP sorgusu yaptı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Yapılan sorguda Hüseyin N. isimli şahsın 17 suçtan arandığı ve bu suçların 12'sinden 39 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Suç makinesini yakalayan ekipler Hüseyin N'yi işlemler için Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliğine teslim etti. Şahsın polis merkezindeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kızılay Meydanı Kasımpaşa Beyoğlu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

YÜCEL:

bugüne kadar niye yakalanamamış tuhaf çok enterasan

2
1
yanıtYanıtla
Esperih:

serserilerin yeri istanbul

2
1
yanıtYanıtla
KARA:

17 AYRI SUÇTAN ARANAN ADAM 1 Cİ SUÇTAN HAKİM VE SAVCILAR CEZA VERSE YATSA BELKİ HEM PİŞMANLIK DUYAR HEMDE 16 SUÇ DAHA İŞLEMEZDİ :))) AMA ADALET OLMADIĞI İÇİN BÖYLE POLİSİ MEŞGUL EDER ADALET SİSTEMİ KOMPLE DEĞİŞMELİ. . .

2
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

böyle basit sıradan haberler ile bana gelmeyin abi, Seri katil haberleri yok mu abi, on üç on beş cinayeti olsa da olur yeter ki zeka ürünü olsun

1
0
yanıtYanıtla
R Soldado:

bırakın ya 17 suç nedir, adam hiç bişey yapmamış, daha 100 olmamış, birazcık şans verin

1
0
yanıtYanıtla
KIBRIS GAZISI:

SANS ISTE ADAM SAKLANDIGI UZAY BOSLUGUNDAN ISTANBULA SÖYLE BIR GÖZ ATAYIM DEMIS DEMEZ OLSAYDI TESADÜFEN YAKALANMIS KARDESIM 21. YÜZYILDAYIZ NE SÜPHESI PROFOSYONEL SUCLU RENK VERMEZ TÜM GELISMIS ÜLKELERDE ISTINASIZ HERKES KONTROLLERDE OTOMATIKMAN POLIS ARACINDAKI INTERNET BAGLANTILI CIHAZLA YOK ISE 1-2 DAKIKA ICINDE TELSIZLE MERKEZDEN SORGULANIR AYRICA KIMLIK OKUMA CIHAZINDA KIMLIK VEYA PASAPORTUNUN GERCEKLIGI INCELENIR

0
0
yanıtYanıtla
KAHRETSİN:

bunun gibi Allah bilir kaç tane daha annesiz yaşıyordur türkiyede

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title