Haberler

Bir korkunç haber de Yozgat'tan! 1 aylık bebeğini sobada yaktığı iddia edilen anne gözaltına alındı

Güncelleme:

Türkiye, Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye döven cani babayı konuşurken bir korkunç haber de Yozgat'tan geldi. Çandır ilçesinde bir annenin, bir aylık oğlunu sobaya atarak yaktı. Jandarma ekipleri iki çocuk annesi kadını gözaltına alırken, olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı evdeki araştırmalarını sürdürüyor.

Yozgat'ın Çandır ilçesinde bir aylık bebeğini sobada yaktığı iddia edilen kadın gözaltına alındı. İddiaya göre, Büyükkışla köyünde yaşayan iki çocuk annesi F.B. (25), komşularına bir aylık oğlunu sobaya atarak yaktığını söyledi.

JANDARMA EKİPLERİ ANNEYİ GÖZALTINA ALDI

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri F.B'yi gözaltına aldı. Bebeğin cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

ÖNCE BIÇAKLAMIŞ, SONRA YAKMIŞ

Bebeğin cesedinin önce bıçakla kesildiği, ardından yakıldığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının evde araştırmaları sürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Yozgat Valiliği'nce Fatma Büyük'ün bebeğini sobada yakarak öldürmesiyle ilgili yapılan yazılı açıklamada, "İlçe Jandarma Komutanlığımız derhal olay yerine intikal etmiş, F.B. isimli kadın gözaltına alınmış, konuyla ilgili ivedilikle adli soruşturma başlatılmıştır. Şahsın diğer çocuğu ise 6284 sayılı kanun çerçevesinde idari koruma kararı alınarak Yozgat Çocuk Destek Merkezi'ne gönderilmiştir. Bu elim olay, valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir" denildi.

TÜRKİYE GÜNLERDİR 2 AYLIK BEBEĞİNİ DÖVEN CANİYİ KONUŞUYOR

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye darp eden cani babanın görüntüleri Türkiye'de infial yarattı. Videonun sosyal medyaya düşmesi sonrasında gözaltına alınan cani baba kısa sürede gözaltına alınıp tutuklandı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Büyükkışla Jandarma Çandır Yozgat 3. Sayfa Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (11)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Soba da yakılan bebek, o cani sözde annenin cehennemin en kızgın ateşinde ebediyen yanmasına sebep olsun inşallah.

223
13
yanıtYanıtla
escape escape:

Bu ne şimdi? İnsan mı? Kadın mı? Anne mi? Akıl hastası olduğu kesin ama ne olduğunu bilmiyorum. BİLEN BUYURSUN....

169
11
yanıtYanıtla
Ömer izgi:

İnsanlar yaratılış gayesini unuttuğu için dünyanın eşyanın şeytanın kölesi oldular..Evler o kadar namazsız o kadar kuransiz kaldı ki şeytan yuvasına döndü..Eski cahiliye dönemi gibi çocuklarına kıymaya basladi insanlar Rabbim onları nasıl helak ettiyse bizleri de öyle helak edecek Allah im bu şeytanlar yüzünden bizleri de helak etme..

15
5
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Demek ki neymiş? Kadın şiddeti yokmuş. Bebek şiddeti varmış, erkek şiddeti varmış, hayvan şiddeti varmış; yani her canlıya karşı şiddet varmış.

16
4
yanıtYanıtla
Bahattin bakkal :

Bir anlık zevkiniz için bir canlıyı dünyaya getirmenin ne lüzumu var mademki bakmaya bir şeyleriniz yemiyorsa kendinizi kısırlaştırın yaratık müsveddeleri

5
0
yanıtYanıtla
ethem tekin:

Bu ruh hastaları laboratuvarlarda denek olarak kullanılsın.cezaevlerinde beslemenin anlamı yok...

5
0
yanıtYanıtla
vedat cici :

ateşin bol olsun cehennemde

4
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

bu kötu olaylar hep o bolgölerde oluyor

1
3
yanıtYanıtla
juzen sari:

Idam gelsin bunları asın böyle insanları topluma kazandiramzzsiniz geçin topluma kazandırmayı herkesi kazandiramazsiniz topluma asın cumhurbaşkanım idam istiyoruz dert malını çalan savuran can alan tecavüzcülere idam

2
0
yanıtYanıtla
cenker :

hayret hala nasıl kıyamet kopmuyor böyle olaylar karşısında sen nasıl bir mahlukatsın be el insaf nasıl kıydın o meleğe şeytan karı Allah bin beterini yaşatsın sana inşallah

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title