Haberler

İndirim yapmadığı için katledilen Kader Balcı'nın son sözleri yürek dağladı

Güncelleme:

Tekirdağ'da indirim yapmadığı için döner dükkanında vahşice katledilen Kader Balcı'nın son sözleri yürek dağladı. Balcı'nın ölmeden önce, "Abi çocuklarım bu halde görmesin" dediği ortaya çıktı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir dönerciye giren Recep Özcan, iş yeri sahibi Kader Balcı'dan indirim talep etmiş, talebi reddedilince sinirlenip yanında taşıdığı bıçakla Balcı'ya saldırmıştı. Saldırganla bir süre boğuşan Kader Balcı, vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanıp hayatını kaybetmişti.

"SON SÖZLERİ KULAĞIMDAN ÇIKMIYOR"

Olayın yaşandığı sırada 112'yi arayarak Kader Balcı'nın yaşama tutunması için mücadele eden Ertan Türk, "Kendi iş yerimde dururken çığlık sesleri duydum. Esnaf ablamızın iş yerine koştum. Ablamız o anda yerde kanlar içindeydi, eli ayağı titriyordu. Zanlı da oradaydı, onu etkisiz hale getirdik ve ambulansı aradık. Ambulans ve polisin gelmesini beklerken ablamız 'Abi çocuklarımı içeri sokma, beni bu halde görmesinler' dedi. Ben de çocukları uzaklaştırdım. Bu çok üzücü bir olay, bizim de başımıza gelebilirdi. Daha hala kendimde değilim. İyi bir esnaftı, kimseye bir zararım yoktu. Son sözleri kulağımdan çıkmıyor, abi çocuklarım beni görmesin demişti." şeklinde konuştu.

"BURADA 4 CAN YETİM KALDI"

Olaya müdahil olan esnaflardan Yakup Tekin ise, "Bulunduğum yerde oturuyordum. Bir kadının dükkana doğru koştuğunu görünce ben de peşinden koştum ve içeride arbede olduğunu gördüm. Olaya müdahale etmemiz gerektiğini düşündük. Bu tür olaylara haberlerden, televizyondan sürekli şahit oluyoruz. Elimizi vicdanımıza koyarak müdahale ettik. Bu olay çok üzücü. Bundan sonraki olaylarda temennimiz adaletin yerini bulması. Burada 4 tane can yetim kaldı." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Recep Özcan Tekirdağ Balcı 3.Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (3)

CEM:

Dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan adalet sisteminin sonucu

8
0
yanıtYanıtla
Adam:

Hâlâ anlamayacaktı bu hükümet. Zalime merhamet edilmez. 40 tane dosyası olan adam ceza evinde indik boncukla iflah olmaz. İlk suçunda topluma kazandırmaya çalış ama , insan canına kıyan, 40 tane kaydı olan adamı ceza evinde 2 yil bile yatmadan çıkartırsan nasıl olacak bu adalet. Kömür madenlerinin dibinde çalıştır yada idam et . Ceza evine giren gururlu namlı çıkıyor. Bürokratların böyle derdiyok elit toplumda yaşıyorlar. Vatandaş olarak bizler ne yapacağız. Zalime merhamet olmaz. Bu admı beslemeyin. Asın . Yada hergun bindefanolecek şekilde ağır cezalar verin.

6
0
yanıtYanıtla
CABBARRR....:

YA BUNE KARDEŞİM MEMLEKET TEKSASA DÖNDÜ .ÖNÜNE GELEN SUDAN UCUZ SEBEBLERLE MİLLETİ KATLEDİYOR VATANDAŞ HUZURSUZ .BUNLARI NEDEN GÖRMÜYORSUNUZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title