Haberler

İş insanını, 3 milyon euroya ortaklarının azmettirdiği kiralık katil öldürmüş

Güncelleme:

Kayseri'de silahla vurularak öldürülen iş insanının katil zanlısı, polis ekiplerinin 750 saatlik güvenlik kamerasını incelemesi ve 250 kişi ile görüşerek tespit edildi ve yakalandı. Zanlının iş adamını 3 milyon euro karşılığında öldürdüğü ortaya çıktı.

Kayseri'nin Mimarsinan Mahallesi Tarsus Caddesi'ndeki ofisin bahçesinde oturan Orhan Adıbelli, şapkalı ve maskeli bir kişi tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Polis ekipleri, katil zanlısının 26 yaşındaki E.Y. olduğu belirledi. E.Y'nin cinayeti 3 milyon euro karşılığında işlediği, cinayetten 8 ay önce Kayseri'de ev kiraladığı, Orhan Adıbelli'yi takip ettiği, iş yerini, evini ve kullandığı aracı takip ettiği, cinayeti işlemek için uygun zamanı kolladığı belirlendi.

Olay sonrasında Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından zanlının tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda polis ekipleri 750 saatlik güvenlik kamera görüntüsü inceleyerek 250 kişi ile görüştü. Polis ekiplerinin en ince ayrıntıyı dahi atlamadığı olayda katil zanlısının 26 yaşındaki E.Y. olduğu belirlendi.

ORTAKLARI MAKTÜLLE HUSUMETLİYDİ

Katil zanlısı E.Y'nin Gaziantep'te olduğunun tespit edilmesi üzerine Gaziantep Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile birlikte operasyon yapıldı. Zanlı E.Y. 15 Ağustos'ta yakalanarak gözaltına alındı ve hakkındaki işlemler sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı E.Y'nin sorgusunu inceleyen ve olayı ayrıntıları ile araştıran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, E.Y'nin, öldürdüğü Orhan Adıbelli'yi tanımadığı, Adıbelli'nin ortakları ve çalışanları ile husumetli olmasını da değerlendirerek soruşturmayı derinleştirdi.

CİNAYET AZMETTİRİLDİ

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, E.Y'nin cinayeti 3 milyon euro karşılığında işlediği, cinayetten 8 ay önce Kayseri'de ev kiraladığı, Orhan Adıbelli'yi takip ettiği, iş yerini, evini ve kullandığı aracı takip ettiği, cinayeti işlemek için uygun zamanı kolladığı belirlendi.

3 ZANLI TUTUKLANDI

Yapılan çalışmalarda katil zanlısı E.Y'ye yardım ettikleri ve azmettirdikleri belirlenen S.O.M, M.P, M.E. ve D.K'da Gaziantep'te düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı ve Kayseri'ye getirildi. Zanlılar haklarında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan M.E. serbest bırakılırken, diğer 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kayseri 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (29)

sivaslı:

birileri piyasayı yükseltmiş

18
90
yanıtYanıtla
gurbetci:

yorumunda bile cahil lini ve ne mal oldudugunu göstermissin.

yanıt76
yanıt6
MÜFTÜ DEDE:

3 milyon euro için bir cana kıydınız .Cehenneme girdiğinizde oradan çıkabilmek için dünya dolusu altınınız olsa hemen verip de kurtulmak isteyeceksiniz.

28
4
yanıtYanıtla
UMRUMDA DEĞİL:

GİDEN YOK, AMA KONUŞAN ÇOK. İNSANLARI KONTROL ETMEK İÇİN SÜMERLERİN UYDURDUĞU ATEŞTEN Bİ MEKANA İNANMAMIZI İSTİYORSUNUZ. PUHAHAHAHA

yanıt0
yanıt49
MÜFTÜ DEDE:

İnanmak aklın selim insanların işidir.Avamdan olan fasık insanlar ancak inkâr ederler,inanmak nefslerine dağlar gibi ağir gelir.Vakti geldiğinde dünyaya getirildiniz, yine vakti geldiğinde de heppiniz Cehennemde toplatılacaksınız.Hiç kimse inanmamakla kurtulacak değildir.

yanıt5
yanıt0
MÜFTÜ DEDE:

AL- İMRAN 91 - Kuşkusuz, nankörlük ederek, nankörler olarak ölenlerin hiçbirinden, yeryüzü dolusu altını olsa ve onu kurtulmalık olarak verse bile asla kabul edilmez. İşte onlar için, acı bir ceza vardır. Üstelik onlar için, bir yardımcı yoktur.

yanıt5
yanıt0
SAMİ SAM:

UMRUMDA DEĞİLİN Yorumunu beğenen 1 kişi de mutlaka kendisidir

yanıt1
yanıt0
Para:

Adam yatar çıkarım mantığıyla hareket ediyor. Çalışsa ömür boyu bu parayı göremez. Şimdi paranın aktarıldığı insanlar servete kondu. Cinayetin zanlısı yatar çıkar. Para nereye aktarıldı ise el konulmalı kuruşu bile takip edilmeli. Elinden alinmaliki başkalarında canı yanmasın. Yoksa ne büyüksün para herkese herşeyi yaptırırsın

14
2
yanıtYanıtla
Alper:

Lan dingil

yanıt0
yanıt0
Cemalccc:

Trafik kazası süsü verseydi, 6 ay yatar çıkardı. Ya da bari öldürdün , o kadar para aldın Urguay yada Belarus a gitseydin . İade anlaşması yok .

yanıt1
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title