Haberler

Yıllarca sigortasız çalıştırdığı şoförü kendisine dava açtı, ikna edemeyince kurşun yağdırdı

Güncelleme:

Bursa'da yıllarca sigortasız çalıştırdığı için kendisine dava açan şoförünü ikna etmek isteyen şahıs, olumsuz yanıt alınca talihsiz adama kurşun yağdırdı. Şahıs, köy evinden dönerken polise yakalanıp gözaltına alındı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi 225'inci Sokak'tasaat 15.30 sıralarında yaşanan olayda, 2 çocuk babası Halil Muslu, uzun süre şoför olarak yanında sigortasız çalıştığı eski patronu dolmuş şoförü Seydi A.K'ye kendisini sigorta yapmadığı için dava açtı.

İKNA İÇİN GELDİ, 5 EL ATEŞ ETTİ

Seydi A.K, bugün evinin önüne geldiği Muslu'yu dışarı çağırıp, davayı geri çekmesi için ikna etmeye çalıştı. Muslu ise olumsuz yanıt vererek, evine girmek istedi. Ancak Seydi A.K, tabancayla Muslu'ya 5 el ateş etti. Kurşunlardan ikisi sırtına isabet eden Muslu, yere yığılırken, Seydi A.K. kaçtı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Halil Muslu, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavisi süren Muslu, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra köyde bulunan evlerine gidip üzerini değiştirdiği öğrenilen cinayet zanlısı Seydi A.K. polis ekiplerince Otosansit Sanayi Sitesinin önünde yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yiğitler Mahallesi Yıldırım Muslu Bursa 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

Kaya:

Başkasının yükünü başkasına yıkan ve bundan nemalanan bir sistemde görülmesi normal şeyler adalet olmadığı yerde zulum ve katliam başlar

14
2
yanıtYanıtla
Tek:

En büyük adalet vijdan o çocuk lar ne olacak .oda kalmamış.

yanıt2
yanıt0
Tek:

Adamlar vergi vermez fatura satar SGK yapmaz hep cebe hak arayışı olunca da bunlara ters alış mış lar hak yemeye . İnşallah o yetimlerin ahı tutar.

13
0
yanıtYanıtla
Adsız:

Benim anlamadığım birçok kişi fazla para alacağım diye yada kendisine gelen icralardan kesinti olmasın diye sigortasız çalışmak için her türlü yolu yapıyorlar sonrada gidip şikayet ediyorlar çalışmayın madem sigortasız neden çalışıyorsunuz üç kuruş fazlalık için geleceğinizi yakıyorsunuz çoluğa çocuğa bakımdan mahrum emekli olacağın zaman ya eksik gün yada eksik maaş sonrada etrafa isyan

8
4
yanıtYanıtla
Mete:

Bir minibüs Yıllık 1//lira kazanıp devlete sadece 2 bin TL araç pul parası ödüyor sağ yok vergi yok şöför hak talep edince ne hakkın var nekolay öyle O çocukğa nasıl kıydın yazık Rabbim ailesine sabır versin

yanıt1
yanıt0
Yorumcu:

Allah sizi bildiği gibi yapsın.çıkarın idam yeter herkes istediğini öldürüyor.

10
1
yanıtYanıtla
Ayhan:

Yarin salınır rahat olun kendini tutamadi diye normal derler

7
1
yanıtYanıtla
Mete:

Adil diye yazan adi sen insan mısın biri mezara biri hapise iki çocuk yetim. nankör Luk he tüh adiseni

8
0
yanıtYanıtla
Mete:

Lan bu vahşeti bile haklı çıkardı niz ya sizin insağınizdan bile şüphe duyulur...

6
0
yanıtYanıtla
depocu:

Rahmetli Babamda böyle bir durum yaşadı. Patronuna gitti ve hakkını aradı, patronu ona ''''ooo hacı abi sen ne istiyorsun geçmişi ne karıştırıyorsun'''' gibi cümleler kullanmıştı. Babamda seni Allaha Havale ediyorum dedi ve çıktı odasından. Gel zaman Git zaman Babam rahmetli oldu, O Abimize ne mi oldu 4 şubeli Küçükçekmece de bulunan Balkabaklı amblemli 4 Mağazası İFLAS etti. . . Allah Her Şeyi Gören Duyan Ve Bilendir.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title