Haberler

Sahte polis, gerçek sivil polise kimlik sorunca yakalandı

Güncelleme:

Bursa'da aracına çakar tertibatı takıp, polis telsizi ve sahte polis kimliği ile dolaşarak, trafik uygulaması yapan daha sonra gerçek sivil polislere kimlik soran şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda; 16 HD 517 plakalı hafif ticari aracına çakar tertibatı takan, sahte polis kimliği ve polis telsizi ile dolaşan B.K. (19), Hürriyet Mahallesi girişinde bulunan akaryakıt istasyonuna geldi. Burada bulunan gerçek sivil polis ekiplerine kimlik soran B.K., polislerin kendinden kimlik göstermesini isteyince yakayı ele verdi.

5 BİN 642 LİRA PARA CEZASI YAZILDI VE EHLİYETİNE EL KONULDU

Gerçek polisler tarafından kelepçelenen genç, gözaltına alındı. Araçta yapılan aramalarda sahte polis kimliği, çakar tertibatı, polis telsizi görüşmelerinin yer aldığı USB bellek ve muşta ele geçirildi. Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak ve Çakar Tertibatı Takmak suçlarından 5 bin 642 lira para cezası uygulanan gencin ehliyetine de el konuldu.

Sahte polis, gerçek sivil polise kimlik sorunca yakalandı

POLİS ÇAKARIYLA SOKAKLARDA GEZİP, SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞ

Öte yandan konuyu detaylı inceleyen polis ekipleri şüpheli B.K.'nın, polis çakarlarını açıp, polis telsizi sesleriyle sokaklarda gezdiğini ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaştığını tespit etti. Ayrıca sahte polis B.K.'nın 2 gündür çok sayıda kişiye kimlik sorduğu ve 155'e bu konuda çok kez ihbar geldiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken gözaltına alınan B.K., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Sahte polis, gerçek sivil polise kimlik sorunca yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hürriyet Mahallesi Osmangazi Haberler

Bakmadan Geçme

Sertab Erener Eurovision'a neden gitti? Sertab Erener Eurovision'da ne söyledi? Semiha Yankı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Semiha Yankı kaç yaşında, nereli? Semiha Yankı biyografisi! Sevan Nişanyan kimdir? Sevan Nişanyan kaç yaşında, nereli? Sevan Nişanyan hayatı ve biyografisi! 2024 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ! DGS başvuruları ne zaman, bugün mü? #9997 Hareket Proje halka arz ne zaman? Hareket Proje kaç lot verir? Bim ne zaman açılıyor? Bim marketleri saat kaçta açılıyor, kapanıyor? 2024 Bim çalışma saatleri! İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim?
500

Yorumlar (63)

TÜRK:

Salak Herif ya

25
0
yanıtYanıtla
ömer turan:

ceza sadece 5 bin ise bende hemen çakarı takıp kimlik sorayım. böyle ceza mı olur. baklava calan çocuga hapis verin sahte polise hapis yok

21
1
yanıtYanıtla
Cevap:

Tutuklandı diyor ya haberin sonunda. Okumadan yorum yapmasanız keşke.

yanıt1
yanıt8
cevap malına cevap:

tutuklandığını rüyanda mı gördün kerkenez. gözaltına alınmış sadece

yanıt0
yanıt0
svc:

idari işlemi yapmışlar adli işlem için savcı talimatı beklenir muhtemel tutuksuz yargılanır

yanıt0
yanıt0
suleyman Alkan:

cocuk polis olmuş ne var bunda terörist olsa dahami iyi

3
17
yanıtYanıtla
Erciyes:

İkisinide yapmasın olmaz mı

yanıt1
yanıt0
vatandaş:

5binlik ceza caydrıcı değil neredeyse cezbedici. çakar, muşta, kimlik yoklaması falan eleman bu elemana karakolda ayak işleri de yaptırılmalı 1 sene falan anca o zaman aklı başına gelir :)

19
0
yanıtYanıtla
olur mu ki:

işin inceliklerini öğrensin diye mi ?

yanıt3
yanıt0
salaksavar:

beter olsun. heryerde bunun gıbılerı var. 5bın az 50 bın ceza kessınlerde ömür boyu unutamasın

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title