Haberler

Eşini ve çocuğunu öldüren şahsın organları bağışlandı

Güncelleme:

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde eşini ve 4 yaşındaki oğlunu tüfekle vurarak öldüren F.A., olay sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. F.A.'nın organları ise bağışlandı.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde eşi Bilge A. (33) ve 4 yaşındaki oğlu Muhammet Tahir'i öldüren baba F.A., kendisinin de yaralandığı olay sonrasında hastaneye kaldırıldı. Bilge A. ve oğlu Muhammet Tahir olay sonrasında toprağa verilirken, F.A.'nın ise tedavisi devam ediyordu. Olayın üzerinden geçen 8 günün ardından F.A.'nın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

OĞLU VE EŞİNİ TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRMÜŞTÜ

Balıkesir'in Susurluk ilçesi kırsalında ikamet eden aileden bir süredir haber alamayan komşuları durumu jandarmaya bildirdi. Eve gelen jandarma ekipleri anne ve oğlunu yerde hareketsiz halde bulurken, baba F.A.'yı yaralı halde buldu. Yapılan incelemelerde, Bilge A. ve oğlu Muhammet A.'nın tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Anne ve oğlunun cesedi Susurluk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, baba F.A. da hastaneye kaldırıldı.

Eşini ve çocuğunu öldürmüştü, hastanede hayatını kaybetti organları bağışlandı

ORGANLARI BAĞIŞLANDI

Öte yandan, beyin ölümü gerçekleşen hastalarda uygulanan prosedür, F.A. için de uygulandı. F.A.'nın organlarının bağışlanması konusunda ailesi ile temasa geçildi. Bağış işleminin başlaması ile Düzce Üniversitesi ve Bursa Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi'nde gelen doktor heyeti, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde ameliyata girdi. F.A.'nın böbrekleri ve karaciğeri alınarak, organ bekleyen hastalara iletilmek üzere hastaneden gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500

Yorumlar (2)

Hakan:

Sağken işe yaramadı, ölüsü işe yarasın olmuş.

38
6
yanıtYanıtla
Hasan Sakallı:

Cok üzücü bir olay. Allah beden ruh sağlığımızı korusun.

39
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title