Haberler

Anne baba ve çocuğu öldüren sanığa 3 ağırlaştırılmış müebbet istemi

Güncelleme:

Anne baba ve çocuğu öldüren sanığa 3 ağırlaştırılmış müebbet istemi Tokkal ailesi cinayetinde ikinci duruşması yapıldı Eskişehir'de İlkay-Emel Tokkal çifti ve 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Mehmet Şerif Boğa, hakkında savcı 3 kez ağırlaştırılmış müebbet...

Anne baba ve çocuğu öldüren sanığa 3 ağırlaştırılmış müebbet istemi

Tokkal ailesi cinayetinde ikinci duruşması yapıldı

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de İlkay-Emel Tokkal çifti ve 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Mehmet Şerif Boğa, hakkında savcı 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması için mütalaa verdi.

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanık Mehmet Şerif Boğa, Korona virüs tedbirleri kapsamında duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile katıldı. Duruşmada sanık ve öldürülen Tokkal, ailesinin avukatları hazır bulundu. Davada görülen 2'inci duruşmada olay günü sanığın bindiği ticari taksi şoförü tanık olarak dinlendi.

"Adaletinize güveniyorum, ben yapmadım"

Tanık sonrasında konuşan sanık Mehmet Şerif Boğa, üzerine atılan suçlamaları kabul etmeyerek, savunmasını şu şekilde yaptı:

"Adaletinize güveniyorum. Benim vicdanım rahat. Ben böyle bir şey yapmadım. Ben 3 saat önce İlkay abinin yanındaydım. Benimle şakalaştı. Yanımızda arkadaşları vardı. Katil dışarıda. 50 kez söyledim, ben yapmadım. Ben burada yatmaya razıyım, yeter ki katili bulun."

49 bıçak darbesi vurmuş

Dosyada ki delilerin toplanmasıyla savcı davayla ilgili mütalaasını verdi.

Olayda İlkay Tokkayı, 27 yerinden bıçaklayarak, 'Canavarca Hisle Kasten Öldürmek', Emel Tokkal'ı 18 yerinden bıçaklayarak 'Canavarca Hisle Kasten Öldürme ve Delilleri Ortadan Kaldırma' ve 4 yaşındaki Ali Doruk Tokkal'ı 4 yerinden bıçaklayarak 'Kasten Öldürme ve Delilleri Yok Etme' suçlarını sabit bulan savcı, sanığı 3 kez ağırlaştırılmış hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.

Sanığın avukatı mütalaaya karşı savunma yapmak için mahkeme heyetinden süre istedi. Heyet, avukatın savunma yapması ve kararın açıklanması için duruşmayı 25 Mayıs 2021 tarihine erteledi.

Olayın geçmişi

Alınan bilgiye göre, öldürülenlerden anne Emel Tokkal'a, ilk evliliğinden olan kızı ulaşamayınca durumu Eskişehir'de bulunan arkadaşlarına haber verdi. Bunun üzerine eve gelen arkadaşları olaydan şüphelenerek çilingir çağırarak yardım istedi. Hamamyolu Caddesi'nde bulunan bir binanın 6'ncı katındaki eve gelen çilingir, evin kapısını polis olmadan açmayacağını söylemesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ile birlikte kapı açıldı. Kapı girişinde telefoncu dükkanı olduğu öğrenilen baba İlkay Tokkal'ın cesedi kanlar içinde bulundu. İçeri giren ekipler anne Emel Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk Tokkal'ın cesedini ise oturma odasında buldu. Yapılan ilk belirlemelere göre üç kişinin vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Olay yerinde çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Cinayetin şüphelileri gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Cinayetin baş şüphelisi Mehmet Şerif Boğa hakkında 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme ve çocuğa karşı kasten öldürme' suçlarından 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Şerif Eskişehir Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title