Haberler

Kendisinden haber alınamayan genç, ağaca asılı halde ölü bulundu

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesinde kendisinden haber alınamayan genç, boş bir tarlada ağaca asılı halde ölü bulundu. Nişanlısından ayrıldığı öğrenilen 22 yaşındaki gencin ölüm haberini alan yakınları ise yasa boğuldu.

Efeler ilçesi Paşa Yaylası mevkiinde meydana gelen olayda, Yukarıkayacık Mahallesi'nde ikamet eden 22 yaşındaki Niyazi Kara'dan, 27 Ağustos günü saat 13.00'dan sonra haber alınamadı. Ailesinin ihbarı üzerine genç için arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, gencin Paşa Yaylası'nda olduğu tespit edildi.

GENCİN CANSIZ BEDENİ AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

Bölgeye giderek arama çalışmalarına devam eden ekipler, talihsiz gencin cansız bedenine ulaştı. Bir ağaca asılı halde bulunan gencin ölüm sebebi ile ilgili soruşturma başlatılırken, Kara'nın cansız bedeni otopsi için ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Nişanlısından ayrıldığı öğrenilen gencin, ölüm haberini alan yakınları ise yasa boğuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Niyazi Kara Efeler Aydın Hassas İçerik 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Fatma:

İnançsızlık aldı başını gitti müslüman imtihandadır hemen herseyde intihar etse dünyada insan kalmaz sana kızmı yok obur dünyaya girmek içinde hazırlık lazım bunu öğretemedik çocuklarımıza suçlu aynı zamanda bızız

8
4
yanıtYanıtla
????? ?????:

problem bir kari icinse bir gari icin geberdigin iyi olmus , eger baska bir durumsa yazik olmus

4
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title